The sophomore slump is an uphill battle

Great, jag slipper inte in på sidan där man ska välja alla kurser!

I'm addicted to a life of material

Nu har jag packat färdigt, det blev en hel del att ta med!
Och nu sitter jag här me hårfärg i håret. Det är samma färg som förut, men det kommer att bli betydligt mörkare eftersom färgen hade bleknat ordentligt. För en stund sen slog det mej att idag måste nästa års kursval slås in på datorn. Shit!  Jag tänkte jag skulle välja extra historia, religion och spanska. Jaa, så får det bli!

God morgon!

Just nu håller jag på att packa/städa. Jag åker nångång på dagen då till Tölby :)

Gaah, de är så härligt väder just nu! Nästan så man borde gå ut en sväng? Men jag är nog för lat för det... Hoppas det är lika bra väder hela resten av veckan! Hur härligt är det inte att rida i sånt här väder? Jag kommer ju att vara massor ute nu resten av veckan. Måste ju gå ut och gå med hunden och ta hand om hästarna. Skoj, skoj, lite jobbigt också kanske.. Men kankse jag får en liten slant sen? :) Även fast jag inte får så är det nog skönt att få bo på landet och koppla av!


Why I hearin' sirens?

Nu har jag suttit ett bra tag här och läst olika bloggar. En blogg jag tycker ni ska ta en titt på är: Desirée - the one & only.
Sen får ni avgöra själv vad ni tycker.

Nej, men nu ska jag ta mej ett glas jordgubbssaft och slänga mej framför TV:n.
Ha det bra!

Hey there sugar baby!

Idag har jag haft fullt upp hela dagen, tills nu.
Vaknade klockan elva, sen åkte vi till stan med mamma och bror. Hemma igen somnade jag framför TV:n. Klockan sex åkte jag på träningar och sedan har jag bara titta på O.C.

Imorgon åker jag till Tölby, och kommer alltså att bo där till söndag. Det blir skönt att ha ett hus helt för sig själv (och med två katter och en hund). Får se vilken tid jag far dit. Antagligen nångång på dagen, för på kvällen har jag träningar och vi planerade med Cherie att hon skulle komma med till Töby efter träningarna. Men om ni saknar mej eller annars bara vill hälsa på mej är det bara att komma och knacka på dörren!

:)

Jag var en sväng hos fammo & faffa idag. Dom ska just börja renovera, så fammo städade igenom klädskåpet. Hem med mej fick jag tre väskor, en tröja och en klänning.



Nejmen nu ska jag fara och sova, sen är det en ny dag imorgon!

On the red carpet


Natalie Portman


Vanessa Anne Hudgens & Zac Efron


Angelina Jolie


Freida Pinto


Jennifer Aniston


Mickey Rourke


Miley Cyrus


Själv såg jag about 3 klänningar tills jag inte orkade längre. Allt gick ju så himla trögt!

Försenade bilder

Bilder från i lördags!






21:56

Oj härregud! Nu har jag jobbat jätte länge med min header, men jag är riktigt nöjd med resultatet! :)
Jag skickade just också en header till Lyckelis, hoppas hon får det att funkka!

Snart ska jag och titta på Lipstick Jungle. Sen efter det ska jag blogga om allt jag inte hunnit blogga om idag och igår!

Jag ber om ursäkt ifall inlägget Lycke har skrivit här nedan doesn't make much sence, jag förstår knappt själv vad hon svamlar om, haha

Made By Lycke

Jag (lyckelis) är då kettys kompis, hon kom till mig igår, vi kolla på The world trade center och sen på nå dokumetär om pedofiler (vilket var sorligt) . en 46 årig man hade talat me en 14 årig pojke och erbjöd sex, och samma sak var det för en präst. Helt sjukt!!!! men vårt egentliga sak var att vi sku se på oscars galan men de blev inte riktit nå av det, jag somnade före de började och ketty kollade bara ca en timme. ska fara tre tiden på träningar , få se sen hu det blir på kvällen.


Lycke

Oscarsgala

Jag kom just hem från träningarna, och nu bär det direkt av till Lycke. (Eller jag ska i duschen först.) Vi ska titta på Oscarsgalan som kommer inatt på TV.
Men nu måste jag rusa! Jag laddar upp bilderna från igår imorgon istället, lovar!

The notebook

Filmen handlar om en sommarromans mellan Allie
(Rachel McAdams), tjejen från stan och Noah (Ryan Gosling),
killen med knappa pengar. Trots detta är deras kärlek något så enormt. Vid sommarens slut skiljs
de dock åt delvis på grund av att Allie väljer att gå på college i New York, och delvis för att Allies föräldrar inte kan acceptera deras kärlek. Efter några år korsas deras vägar igen, men till Noahs besvikelse har Allie förlovat sig med en förmögen advokat och planerar ett bröllop. Allie måste välja mellan sin fästman eller Noah.

Igårkväll såg vi på the notebook. Om ni inte har sett den, så se den!
Jag laddar antagligen upp nå bilder från igår sen senare idag.







Lördagkväll

Det är sportlov och lördagkväll, och det händer fan ingenting! Vad lever vi i för värld egentligen?

Det blir filmkväll med brudarna hos Ia istället. Mysigt! Tänkte ta med mej min trogna kamera, kankse jag delar med mej av några bilder sedan då. Men nu ska jag laga mej färdig. Ha en bra kväll, ciao!

Lördag

Vad göra idag?
Första dagen på sportlovet och jag är redan uttråkad. Dessutom vaknade jag redan klockan 8..

Beställde just tid till frissan. Jag vet att jag sa jag ska låta håret växa, och det ska jag! Måste bara klippa en sån frisyr, där håret får växa utan att det ser ovårdat ut. Om ni fattar vad jag menar?

Hey Tatti, dax att komma hem nu! (Hon for igår till Österrike och har redan varit borta aldeles för länge)

Hårsvall à la Hollywood

Hur snyggt är inte Anna Popplewell's hår? Jag skulle döda för det håret!


Jag har faktiskt funderat på att låta håret växa. Men det kommer ju att ta minst 10 år före håret helst når till axlarna.
Okej, kankse inte riktigt, och mitt hår växer ändå relativt snabbt. Jag saknar att kunna sätta upp håret i hästsvans och i olika knutar. Något jag däremot inte saknar är bad hair days. När man har kort hår och håret står på ändan på morgonen är det bara att lägga huvudet under vattenkran och håret torkar på fem minuter. Så alltså om ni är trött på att ha bad hair day, kan ni alltid raka av håret.
Nej men allvarligt jag vill ha Anna Popplewell's hår!

Chili con carne

Tvingade just i mej chili con carne. Bönor är äckliga.

Fredagkväll. Jag sitter nog bara inne ikväll, tittar någon dålig film och äter chips. Men hey, jag hinner nog festa också, det är ju sportlov hela veckan lång! Kanske bra att koppla av lite om man ska orka hela veckan. Haha, vilket skämt! Jag kommer knappast göra annat än sova hela veckan.

Min vårfest-klänning dunsade ner i postlådan idag! Love it.
Bra att vara i tid, vetni :)

3:je gången gillt

okej, nu gör vi ett nytt försök med att skriva blogg! Jag tror det blir tredje bloggen på senaste halvåret.. haha. Men jag tänker verkligen anstränga mej denhär gången! (Och det har jag sagt alla gånger)

Snart hörni, är det sportlov! Närmare bestämt om 1 dag! Så vad ska alla göra på sportlovet? (Den frågan är inte riktade till er som reser bort, speciellt om ni ska till södern!) Jag själv  ska bo på en "bondgård" halva veckan och ta hand om en massa djur. Och andra halvan ska jag kankse, kanske jobba, för jag är i stort behov av pengar. Fast vem är inte det?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0