18:45

Nu har jag kämpat i evigheter med att laga en ny header. Sedan när jag var riktigt nöjd med den och allting visar det sej att den inte är tillräckligt bred, och nu vet jag inte hur jag ska få det fixat! Nå, måste försöka igen någon annan sag, kankse.

Nu ska jag fara till villan!

Här är headern som jag har gjort!
OCH DET GÅR INTE ATT LADDA UPP BILDER! helvete

Summertime

Idag har jag doppat mej för första gången i sommar, i en swimmingpool! Var med Lycke, Jannike, Jannikes bror och kusin och simmade. Sen for vi en sväng till Jannike, dit kom Jannika också.

Igår var jag vid HVC och visade upp foten. De röntgade den, men allt var helt som vanligt. Som tur! Uppsvälld fortfarande men bra att det inte var något värre.

Idag har det varit riktigt sommarväder, och det kommer bli ännu varmare imorgon, hurra!

Kanske det blir stranden imorgon efter jobbet?

Mina tår är prinskorvar

Fan jag kan knappt röra på tårna!

23:42

Sitter här med en uppsvälld fot. Vet ni vad det värsta är? Jag orsakade det helt själv! Sparkade i marken! Just typiskt..

Idag har jag annars bara jobbat. Sen blev det match mot VIFKakademi laget med andra laget (Ja, det var då jag sparkade i marken med all kraft jag har, typ) Och vi förlorade. Men det visste vi redan skulle göra före matchen. Bra inställning! Jag tror inte vi hade ett enda skott på deras mål, men de var bra "försvarsträning", hehe.

Och nu ska jag vell snart fara och sova!


23:17

Nu är jag hemma efter en lång helg! Som jag skrev tidigare var vi till storsand på fredagen. Tror jag hade väntat mej lite för mycket av kvällen, så det blev lite som det blev, men helt okej kvälll ändå! Behövde ju inte sova i tält heller så!
På lördag for vi med Nikke till Storsand och hämtade människor. Sen for jag hem och gjorde inget speciellt, och hade inte tänkt göra nånting på hela kvällen, men plötsligt slog det mej att jag ville fara till Åminne. Så då for jag och Becca till Åminne!
Idag vaknade jag upp hos Becca. Och jag kom fram till att jag i genomsnitt har sovit 5 timmar/dygn under tre dygn, inte konstigt jag vandrar omkring i denhär dimman haha. Från Becca körde jag till Tatti i Trevajoki (vilket tog evigheter!), där åt vi glass och tog det lugnt!
Och nu ska jag äntligen få sova i min egen säng! Sovde sist där i onsdags.
Och så får jag äntligen tvätta mitt hår också, har inte tvättat det sen onsdag HAHA

DET GÅR FÖRFAN INTE ATT LADDA UPP BILDER!

Update: bara så att ni inte missuppfattar; jag har duschat flera gånger sen onsdagen, jag har bara inte tvättat håret! haha

Midsommar!

Sitter och väntar på att Ia ska komma efter mej, sen bär det av till storsand! Och det regnar inte! Hoppas bara det inte blir så kallt att man fryser rumpan av sej.. Men roligt blir det!
Ha en bra midsommar, för det ska jag!

John me


Noll IQ?

Jag tror jag har 0 IQ för jag fattar ingenting på facebook! Härregud!

Har just färgat håret en andra gång efter att första färgningen misslyckades (håret blev orange), skiftar fortfarande lite i orange, men bättre!

Imorgon blir det jobbet, sen snabbt till stallet en sväng och sedan till Tätsk och se på fotbolls EM! Blir knappast någon uppdatering imorgon så jag passar på att säga nu; DET FÅR INTE REGNA PÅ MIDSOMMAR!
Har planerat jättelänge nu att åka till Storsand och tälta, och det är inte så jätte trevligt om det regnar.. Specielt då jag inte har ett vattentätt tält, hmm. Vi får hoppas på det bästa!


U21

Tittade just på U21 herrarna i fotboll, EM i Sverige, när de spelade mot England. Och jag är arg! Finland förlorade med 2-1, fast de förde spelet mestadels och spelade med en mera på plan genom nästan hela matchen, gaaah!
Men Finland har fortfarande chans att slippa vidare från deras grupp, eftersom England är förhandsfavoriter, och se bara hur Finland spelade mot dem! Tyskland och Spanien kvar!



Idag har jag bara jobbat och var en snabb sväng till stan och köpte hårfärg, tänkte färga håret en aning ljusare. Hade också tänkt köpa Skins första säsongen, men hittade inte. Det finns inget bättre program än Skins, jag lovar!

12:17

Sitter här och lyssnar på musik och försöker ladda upp inför matchen idag. Har match mot Rovaniemi och idag är det vinst som gäller!

Igår kväll var vi bara ut och körde en sväng till Helsingby, i brist på annat.
Hade egentligen tänkt fara till provinssi, men ingen ville köra oss dit..


Helsingfors

Den 7 juni for jag och Tatti med tåg till Helsingfors. Vi bodde i en lägenhet för oss själva just utanför centrum. Shoppade i två dagar så att fötterna värkte helt grymt mycket! Hittade en hel del att köpa, hihi. Tredje och sista dagen strosade vi bara runt på stan och titta på folk och alla ryssar som hade invaderat staden. På kvällen blev de sedan VM kval Finland - Ryssland! Det var riktigt roligt, även fast inte Finland vann (vilket var väntat).


Kom till Hesa 8 tiden. Sen tog det ett bra tag ett hitta till lägenheten, gick vilse flera gånger haha. Men till sist hittade vi!


Nästa dag (8.6) shoppade vi hela dagen! Det var härligt svettigt då solen sken hela dagen!


turist till 100%!


På kvällarna var vi bara vid lägenheten.


Bild tagen den 9.6 av vårt köksbord. Spenderade hela dagen i stan!


Åt urgod wok!






Vår dagliga parkvandring




ONSDAG, dopparedan! Som jag skrev tidigare var vi på dagen på stan och åt och vandrade omkring.






Tätsk känd för att hjula




FOTBOLLS VM-KVAL FINLAND - RYSSLAN VID OLYMPIA STADION




10x zoom is the shit!



































Halvlek, 0-1


















De blev inga karar-utan-tröja-bilder för batteriet på kameran tog slut!

Resultat: Finland - Ryssland 3-0
Efter matchen var vi bara vid lägenheten.


På torsdagen kom vi hem!

Det var en bra och billig resa! Allt som allt blev resan bara att kosta 50 euro, bra med kontakter :)

skolavslutningen

Här kommer bilder från skolavslutningen! Efter avslutningen vid skolan, for vi till min villa, sedan därifrån till hoviska, och från hoviska tillbaka till villan!
















































Hemma!

Nu är jag äntligen hemma efter en helt underbart galen vecka, haha!
Egentligen kom vi till Vasa redan tre, men jag har haft match i Nedervetil så det var bara att hoppa in i bilen efter att ha varit en halvtimme hemma. Och vi förlorade, IGEN..

Just nu håller jag på att flytta över bilderna från kameran till datorn! Jag lovar att ladda upp massvis med bilder imorgon, för det här kommer ta en god stund! Tänkte ladda upp bilder från skolavslutningen också, därifrån har jag runt 140 bilder, och från bara stadion har jag över 200 bilder! Så imorgon blir det en hel del bilder!

En liten smakbit från skolavslutningen :)


Helsingfors, here we come!

Idag åker jag och Tatti till Helsingfors!
Tänkte bara skriva det, för nu ska jag packa!
Ha det bra så länge!

I don't like reggae


Apocalypto

Min dag har gått ut på jobb. Jobbade från 10 till klockan 6.
När jag kom hem tittade jag på  Finland - Liechenstein (stavningen?) VM - kval, Finland vann! Vilket betyder att Finland fortfarande har chans att kvala till VM slutspelen (Yeah, right!)

Om 20 minuter ska jag se på tidernas bästa film! Apolcalypto kommer på Finlands 2:an 22:05. Åh, vad jag älskar den filmen! Jag hade en period då jag tittade på den flera gånger i veckan, och ändå har jag inte tröttnat på den haha.


Länge sen sist

En vecka sen sist jag blogga här, great...
Jag har haft så fullt upp nu på sistone, har inte haft en enda ledig stund före nu! Och ändå har jag inte hunnit med annat än att jobba och spela fotboll..

Men idag fick jag lön och nu har jag pengar till att shoppa i Hesa, vi far ju nu på söndag!

Och jag fortfarande inte helst rört min kamera sen skolavslutningen, så ni får drömma och glömma om att jag laddar upp dom här och nu! Nehej, nu ska jag (snart) fara och sova för imorgon ska jag jobba igen! Godnatt!

RSS 2.0