Enamorarse a primera vista

Jag har ett litet problem.. Jag håller på att göra spanskaläxan och det går bra. men det är bara det att jag inte riktigt förstår vad uppgiften går ut på..



mums, Jackson Rathbone

Twilight

Min dag har gått ut på Grey's anatomy och Twilight. Och resten av kvällen kommer att bestå av Twilight.
Jag är beroende.


utväxt

Nån gång nästa vecka måste jag till stan och köpa hårfärg. Jag har fått en äcklig utväxt. Fatta ÄNTLIGEN börja mitt hår växa! Åtminstone lite.

Love story

Taylor Swift - Love story

Lördagen

Vaknade just. Och alla minns vell att vrida klockan en timme framåt? Sommartid.
Fast det är nog inte så somrigt där ute. Hate to say; I told you so.

Igår vaknada jag 8 och så körde vi till Närpes. Där hade vi match mot Kraft. Och vi spelade bra! Passningspelet funkade helt utmärkt. V förde spelet hela matchen. Men Kraft hade nog inte sin bästa dag. Och ÄNDÅ blev slutresultatet 2-2. Vi fick aldrig in dendär jädrans bollen.
Och domaren var lite lustig. Han talade engelska och han sa: "I'm not a referee, so you guys have to help me" hmm, okej?
Efter matchen när jag tackade honom sa han: "Thanks for helping me" hmm, varsågod?

Vi hade ju också en andra match igår. Den spelade vi i Vörå mot Esse IK. Och den matchen kändes ganska onödig, eftersom vi vann 8-0. Tror jag inte behöver säga så mycket mer, resultatet säger ganska mycket.

Efter träningarna åkte jag till pappas jobb, for i duschen och sånt. Sen kom Björn efter mej och förde mej och Matilda till Tatti. Där väntade vi på Becca och Lycke. Sen förde Lyckes mamma oss till Martin i Hemstrand. Och jesus det var svårt att hitta dit! Men till slut hittade vi. Där var vi bara en stund, sen for vi på någon annan fest. Men där blev vi utslängda (inte bokstavligen) Så då for vi tillbaka till Martin. Efter en stund kom mor efter mej och så förde vi hem Tatti på samma gång. Ganska så bra kväll!

Tinky winky

Jag klarar inte av sånhär kvällar, när man inte behöver göra någonting utan bara slappar kvällen lång (och dagen också för den delen). Visst, ibland finns det inget bättre än att bara slappa! Men ibland börjar jag tänka, för mycket. Usch, usch

Platinum

Platinum - Love shy

Denhär låten kom hela tiden från mtv när jag och Tatti var i Bulgarien! Började (helt utan anledning) tänka på hur jävla kul vi hade! Tror allvarligt att jag aldrig har skrattat sådär mycket under en och samma vecka!

 

Fredag

Idag har jag inte gjort något vettigt över huvudtaget! Och kommer inte att göra det heller resten av kvällen. Eller jag ska städa mitt rum, som är väldigt råddigt (som vanligt)
Det är inte ännu 100% säkert om jag spelar imorgon. Väntar bara på att spelartruppen ska komma upp på nätet. Imorgon blir det match/matcher (antingen som spelare eller som åskådare). Sen på kvällen vet jag inte riktigt ännu vad vi ska göra. Men nånting roligt kommer vi nog alltid på, not.

Dagens låt

Ladda ner: Smak - heartbreaker

(sorry, hitta inget bättre på youtube)

10:06




22:47

jaa härregud! http://desireenilsson.blogg.se/2009/march/minus.html#comment

Nejmen nu ska jag börja gå och sova. Och jag hoppas verkligen att jag inte vaknar utan huvud (ifall det bokstavligen skulle explodera)
Imorgon blir det alltså att ta det lugnt igen, titta på TV hela dagen och vara jätte snål på glass då vi inte har nå glass här hemma. Nee, nu sängen! Godnatt

snö

Det kommer att snöa på lördag. Det sa pappa. Och han ser typ alltid på vädret på TV.
Jag vet, det suger.

Sjuk

Har inte orkat blogga nu på en stund.
Hade feber igår och mitt huvud håller på att explodera! Lämnar hem imorgon igen. På lördag måste man vara frisk och kry, för då vi har 2 matcher!

Idag har jag alltså inte varit i skolan, och när man för en gångs skull fick sovmorgon vaknar man klockan 7 och kan inte somna om. Skönt
Annars har jag bara suttit med näsan fastklistrad i Twiligt-om jag kunde drömma. Och nu väntar jag bara på att få tag i nästa bok. Man blir verkligen beroende av dedär böckerna!

Saddle club

.. tittade jag och Becca på en stund idag :D
Och denhär låten från det programmet är faktiskt helt bra!

Belle Perez - Hello world


Happy

Oj, jag nästan glömde!

Jag och Tatti fick biljetterna till Finland- Ryssland VM-kvalet idag! Ååh, vad härligt! Och vetni vad dom blev och kosta för oss? EN ÖL! Happy, happy!

20:38

Äntligen är alla bilder uppe!
Hos Becca idag gjorde vi inget speciellt. Lyssnade på Beccas mamma när hon förberedde sig på ett möte, tittade på American pie-Beta house, var på datorn blahiblaha. Sen kom pappa efter mej, så for vi en sväng till fammo & faffa. Dom håller på att renovera just nu, och det blir riktigt snyggt! Fick 2 chipspåsar, 1 limsa och en godispåse av fammo. Tycker hon verkligen att jag behöver massor av extra fett?

Nu resten av kvällen ska jag titta på dirty sexy money och project runway, laga spanskaläxa och bara slappa.

bilder från i lördags

Tog evigheter för bilderna att flyttas från kameran till datorn. Visste inte att datorn kunde vara trögare än den brukar.
Men nu massor med bilder från i lördags!

                       


Skola

Har ingen spanska idag. Så nu sitter jag bara i datasalen och slöar.
Tänkte hoppa över teckning idag, och istället fara hem till Becca. Måste ta det lite lugnare idag, eftersom hela resten av veckan är det bara fotboll som gäller.

Söndag

Vaknade upp hos Becca där 12tiden. Åt frukost och sen tittade vi på Eva & Adam. Aah, dom är så söta! Varför finns det så lite avsnitt av det programmet? Det är ju helt allvarligt hur bra som helst!
Nå sen kom Lycke också till Becca och då tittade vi på Sex & the city. Sen kom mamma efter mej och så åkte jag direkt på träningar.

Hellnäs

Becca och Lycke kom hem till mej igår på kvällen. Lite senare kom också Nikke, Jerry, John, Philip och Simon hit. Spelade lite ölspel och sånt före vi for med Nikkes bil till Hellnäs. Och det var verkligen full bil, 6 stycken i baksätet! I Hellnäs var det ganska så lite folk, men det var helt roligt ändå. Det tog 40 minuter för Beccas pappa att hitta till lokalen så vi kom hem till Becca först där halv 5tiden. Laddar kanske upp bilder nån dag då jah har tid över!

Kvällens bästa:
Flicka: "Har ja ennu rött öga?"
Philip: "Va ha hänt?"
John: "Ha ja olla de i öga?"
Alla skrattar, sen blir John plötsligt helt allvarlig och säjer: "Nämen påriktit, va ha hänt?"

Match

Igår hade vi match i Vörå mot KPS. Och precis  som sist så vann vi, men denhär gången med 5-1 (sist med 1-3). Helt okej match spelmässigt, men första tio minuterna var ett rent helvete. Men det blev ju bra till slut.
Jag blev utbytt till andra halvlek. Jari tyckte att jag också måste få vila nån match. hmm Och jävlar det var kallt att bara sitta bredvid plan!

Snorungarnas

Läs, läs, läs! så bäst
Snorungarna

11:27

Hur härligt väder är det inte idag? Jag får så sommarkänslor!
Idag har vi match i Vörå mot KPS, får se hur det går.


Sommar, tack!  Bilden är från Rockperry -08

Respekt

Skönt med fredag! Har varit på träningar, och det var absolut bästa träningarna på länge! Sen har jag ätit och städat mitt rum, eftersom jag inte städade igår. Ikväll hålls jag no bara hemma, men imorgon planerade jag och Becca på att fara på fest till Hellnäs. Säkert kommer någon annan också, även fast det är i Hellnäs.

Det var slagsmål i bussen idag. Och vår annars så lugna busschaufför tvärbromsade, steg upp, gick fram till de två pojkarna som slogs och busschauffören svärde och ropade åt pojkarna som aldrig förr. Otroligt! Jag har aldrigt hört honom höja rösten förut, och som Jannike sa: "Aldri man tror att hande sku kun svär". Respeeekt, asså!



magic

Ingen missa vell Sanna på TV just? Hon är verkligen en naturbegåvning haha

Ciara feat. Justin Timberlake - Love & sex & magic

Chris Cornell - Part of me




21:01

Underbart väder idag - igen! Love it.
Åkte direkt efter skolan till Jannike. Vi var ut och sprang, inte så långt men nånting i alla fall! Sen åt vi smörgåsar med tonfiskröra och tittade på TV. Kom hem nångång efter 6 och har inte gjort något speciellt. Nu ska jag ta och städa rummet. Kom ihåg att titta på FST klockan 21:30 idag! Emma och Vicki är i TV då :)

Igår just före jag åkte på träningar stockade avloppsystemet. Som tur hade jag träningar för det luktade så in åt helvet i hela jävla huset. Det luktade fortfarande när jag for och sova, mums. Men som tur luktar det inte längre!

17:01

Idag är det precis lika härligt väder som igår, om inte ännu härligare! Nu är sommaren på väg!

Har inte gjort något speciellt idag. Senare idag ska jag på träningar.

22:30

Tisdag idag.
Och jag lagade mat som vanligt. Sen kom Jessica hit och vi åkte på träningar. Vi behövde inte springa intervaller för det var för halt! Dålig ursäkt, men härligt härligt! Och på tal om härligt, hur härligt väder var det inte idag!? Våren är snart här!
Träningarna slutade tidigare än jag tänkt mej så jag lämnade i skolan och spelade lite futsal med kusinerna och några andra. När jag kom hem stickade jag en stund (har börjat sticka på en halsduk åt mej själv, men mamma köpte jätte fult garn till mej!) sen tittade jag på O.C, och nu sitter jag här och försöker läsa på spanska prov och musikförhör som jag inte förstår ett dugg av! Vad har jag egentligen för nytta av att kunna läsa noter? Nejmen nu ska jag läsa på spanska orregelbundna verb!
Holler at you boy!

Dagens kloka ord

Jag skulle inte prata så mycket om mig själv om det hade funnits någon annan som jag kände lika bra.
Henry David Thoreau

Arsjavin

I första halvlek i Arsenals match mot Blackburn i lördags fick Andrej Arsjavin en tuff tackling som tog så illa att ryssen fick sys med åtta stygn i foten i halvtid.

Han lät det dock inte stoppa honom och fortsatte att spela. Något som han ju gjorde helt rätt i då han gjorde ett tjusigt mål i andra halvlek där han i sann Kurre Hamrin-anda satte bollen i mål från snäv vinkel efter ett solonummer på kanten.

Källa: fotbollskanalen.se

 

Snacka om att ha hög smärttröskel!


Lördagkväll


Ia och Jannike


Matilda, Becca och Ia


Lycke, jannika och Tatti


Allihopa (förutom lilla jag)

Jätte god mat va de! Hade fortfarande vitlökssmak i munnen imorse.

Hata måndag

Hade ganska så nice skoldag idag. Ingen spanska och ingen historia, så dom timmarna spenderade vi hos Matilda.

Åkte direkt efter skolan till fammo. Därifrån till stallet. Pillan var ett nervvrak.

Babbeldrottningen

Babbeldrottningen herself, huvudpersonen Lizzie, är en naiv amerikanska som flugit
över Atlanten för att spendera sommaren med sitt livs stora kärlek. De har visserligen bara träffats en gång, för tre månader sen, men hon vet såklart att han är den rätte. Väl framme i hans famn visar det sig snart att den ljuve engelsmannen har skarvat friskt om det allra mesta, så Lizzie gör något så galet okaraktäristiskt som att halvdumpa honom och dra till Frankrike på vinst och förlust. Där, i ett slott nånstans, finns nämligen bästa vännen Shari, hennes kille Chaz och kanske en och annan potentiell prins...

Denhär boken har jag suttit och sträckläst idag. Började med den imorse och den var färdigt läst på eftermiddagen. Så förbaskat bra!

Lördagens bästa

K: "På Åland e ju typ alla släkt me varann"
C: "E dom de?"
K: ""

Helvete

Nu är jag arg. Jag är så attans arg. Vi hade match idag, och vi förlorade, STORT. Tänker inte skriva ut några siffror för det är smått pinsamt. Åh, jag är arg! Skulle kunna gå och dränka mej! Eller vid närmare eftertanke, kanske inte heller. Igårkväll träffade vi Dimi & gänget på stan. Dimi klagade över att hans flickvän var jätte arg efter en match hon förlorat, och han förstod det inte alls. Men jag förstår för bra.

Nåjaa, jag vill inte tänka på det!
Så igårkväll var vi alltså och firade Jannika. Vi bjöd henne på mat i Fransmanni. Där satt vi i en egen, mysig kammare. Riktigt god mat, fick vi! Efteråt tänkte vi att vi skulle åka på fest nånstans, men det blev så invecklat med skjutsar och sånt så jag och Ia bestämde oss att vi skulle fara hem. Men dehär andra vännerna planerade att fara på fest till Smedsby. När de var påväg dit fick de höra att stålfammo hade kommit och slängt allt folk ur huset. Så då åkte alla hem istället.
Jag laddar upp bilderna någon annan dag, för jag orkar inte just nu!

Vinst

Jag och Lycke är hos Tatti. Jag kom just hit och vi ska just fara och äta till Fransmanni. Vi ska fira Jannika! Efteråt far vi säkert till Becca. Och jag har kameran med mej, så jag ska försöka komma ihåg att ta bilder ikväll.

Hade ju match tidigare idag. Och vi vann 3-1! Det är så skönt att vinna, vet ni det!? I slutet började det toksnöa. All snö fastnade under skona, så störande! Helt bra spel. I början av andra halvlek gick det dåligt. Men sen kom Janina in på plan, och det blev direkt ett mål till oss :) Sen gick spelet bättre igen. Och nu har jag uppsvälld fot.

Men nu ska vi snart börja fara, så ha en bra kväll!

Takin' back my love

Enrique Iglesias feat. Ciara - Takin' back my love

The devil wears Prada

Var ju hos Becca igår. Och vi skulle se på film, men både Becca och Lycke somnade redan före 11! Så jag tittade på The devil wears prada helt för mej själv, sen kom pappa efter mej. Somande direkt.

Vaknade runt 10 imorse. Har bara tittat på TV än så länge. Snart ska jag laga mat, sen åker jag till Vörå. Vi har träningsmatch mot Myran på konstgräset.

Älskar kläderna i The devil wears prada!

            

Fatasses

Nu är jag hos Becca the man och Lycke the woman är också här :) Jag kom just hit men snart ska vi se på film och äta oss feta (som om vi inte redan vore det!)


Idag har jag varit vid stallet. Jenna var också, det är evigheter sen sist hon var med! Vi hade riktigt kul med hunden, vi kastade hela tiden snöbollar och den tröttnade aldrig, haha!


Och Becca är synsk. And I'm her fatass.


Mama!

This is for you, Tatti!

Mama who bore me

Jag blir på otroligt bra humör när jag hör denhär låten!
Och den är till Tatti för att vi typ "sjöng" den idag (Enda vi kunde var "mama").

Dåligt ljud, jag vet!

Och nu ska jag vara duktig och laga finska läxan och kankse till och med börja skriva på finska bokrecenssionen. NOT

En bild säger mer än tusen ord

Becca skickade bilder från sommaren! Saknar såhäääär hårt!

Jag och Matilda, Åminneavslutning


Beccas kalas


Hoviska


SÖU


Min villa


Matildas villa, kulturnatten


Lycke och jag, Fagerö

Nu ska jag och titta på Beverly Hills (90210) och äta vaniljglass, mums! See ya!

Badass friends?

Titta här vad Becca har lagat! Så bäst!

Idag åt jag gröt till frukost, det har jag inte gjort på evigheter! Dessutom gröt med oboy i (det är inte så äckligt som det låter).
Skoladagen var som vanligt händelselös, förutom att vi kom fram till att Kike har väldigt stora fötter :)
Efter att jag kom hem har jag bara slappat, och det ska jag fortsätta med resten av kvällen.

Scoop

Jag saknar verkligen sommaren! Längtar efter min älskade vespa, Scoop!

Scoopen min!

Förlåt för att jag tjatar om sommaren hela tiden, men det går inte en dag utan att jag saknar sommaren! ååh, gud jag måste vara smått galen.

Men nu kommer ni inte höra va mej på flera timmar, för nu ska jag på träningar. Och jag planerade att fara tidigt och sova ikväll (wish me good luck!), så jag vill verkligen inte fastna framför datorn eller TV:n som igårkväll.

saknar

30 dagar kvar till påsklovet.
50 dagar kvar till vappen.
80 dagar kvar till sommarlovet.

Jag och Becca hade en tråkig musiklektion.

Igår var det tisdag

Igår när jag kom hem lagade jag mat, sen kom Jessica hit. Hon förde mej på träningar. Åh fyfan det var jobbigt! Vi sprang 4x800 meter så hårt man bara orkade.
Hemma igen började jag skriva på finska uppsats, som verkligen blev urdålig. Sen tittade jag på O.C. Jag hade tänkt fara och sova direkt efter O.C, men istället fastnade jag vid en Champions League match på TV:n, Liverpool - Real Madrid. Helt intressant match, tyckte bara lite synd om Real då dom förlorade hela 4-0 och föll ur Champions League.
Sen somnade jag direkt.

 Tråkig skoldag idag. Hände inget speciellt förutom att vår biologilärare kom nästan en halvtimme för sent till lektionen.
Ikväll ska jag på träningar.

God natt!

Gaah, jag har haft så fullt upp idag! Tänker inte skriva något mer nu, utan jag far i duschen och berättar om min dag imorgon istället. För nu är jag verkligen trött!

4

1. Fyra tv program jag brukar se:
O.C, Lipstick jungle, Grey's anatomy och 90210 (eller Beverly hills som jag brukar kalla det)
2. Fyra saker jag gjorde i går:
satt i bilen, spelade fotboll, tittade på Sahara, åt godis
3. Fyra saker jag längtar till:
SOMMAREN, Finland-Ryssland VM-kval i Helsingfors, helgen, skolavslutningen
4. Fyra som står på min önskelista:
pengar, att det går bra för oss i division 2, längre sommarlov, resa till södern
5. Fyra saker jag avskyr:
getingar, människor som inte tänker på annat än sej själva, att jag biter på naglarna, att chips är så onyttigt
6. Fyra saker jag tycker om att göra:
skratta i massor, spela fotboll, vara med nära och kära, sova
7. Fyra saker jag åt igår:
ägg, appelsin, godis, glass
8. Fyra bloggar jag utmanar:
alla som vill

Glasögon

Har haft ganska så skön skoldag idag. Ingen finska och ingen spanska!

Har varit hemma nu, och kommer nog att hållas hemma resten av kvällen också.
Mamma fick hem glasögon för provning idag. Och jag är verkligen glad över att jag inte behöver glasögon! Passar verkligen inte, inte i alla fall i dom mamma fick i posten. Visst, man kan använda linser, men blir det inte jobbigt i längden att varje morgon och varje kväll hålla på och påta sej i ögonen? Fast jag vet ju inte.


Tönt


Korkad, tom och glad

Det här sitter jag och lyssnar på nujust, haha

Markus Krunegård - Jag är en vampyr

Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad




Match

Idag har vi haft träningsmatch i Seinäjoki mot SEMI.
Vi vann, 2-1 till oss! Det var verkligen skönt att vinna!
Vi började spelet riktigt bra. Vårt första mål kom ganska i början. Sedan fick vi en svacka, och det gick inte längre lika bra, och det var då SEMI fick in sitt mål. Redan efter första halvleken var jag helt slut! Det var så varmt där i hallen och underlaget var så mjukt att det blev tungt att springa. I andra halvlek kom vårt andra mål efter kankse 20 minuters spel. Ett exakt likadant som det första! Malin har bollen och snurrar på med den i mitten av halva plan när hon skjuter bollen mot mål. Bollen far i en båge över målvakten i målets högra hörn. Efter det började SEMI pressa ordentligt, och jag var helt slut! Men vi klarade det och alla var glada och nöjda på vägen hem (Förutom kankse motståndarna).

Nu ska jag bara ta det lugnt, titta på TV och sånt!

Vööro spelin

Jag och Tatti var alltså igårkväll till Vörå och tittade på revy. Åh, fyfan vad vi skrattade! Hade sjuka revben och käkar efteråt, haha. Tyvärr så var det sista föreställningen igår, så ni som inte såg Vörås revy, missade verkligen något!
 
Efteråt var jag och Tatti verkligen sugna på någon fest. Men vi slapp oss ingenstans, så vi var bara hemma hos mej och "tittade på film" (Båda somnade i soffan)

If U seek Amy

If U Seek Amy är en sång av Britney Spears från hennes sjätte studioalbum Circus. 

En del föräldrar tyckte att refrängen "If U Seek Amy" lät som "F-U-C-K Me" på singeln. I tidningen Rolling Stone blev fler föräldrar intervjuade och ett citat löd, "I was astonished and totally taken aback when I heard my 5 and 7 year old kids walking around the house singing 'F-U-C-K' ... When I asked them what it was, they told me it was Britney Spears. I was horrified". Rolling Stone försvarar Spears, och säger att föräldrarna borde ha varit medvetna om sångerskans genre.

På grund av detta släpptes låten som "If U See Amy" i USA istället för med originaltexten. Däremot heter den internationella singeln samt musikvideon "If U Seek Amy".
Källa: Wikipedia

Britney Spears - If U seek Amy

12:21

Härligt, härligt väder idag! Jag var faktiskt ut i shorts en sväng också :)

Ikväll kommer Tatti hit. Vi ska på Vörå-revyn, sista föreställningen idag! Har hört att den är jätte bra. Kusin Jessica är med i den. Efter revyn är Tatti och jag nog bara här hemma, tittar på någon film och så.

Jag saknar verkligen sommar!

Snabbare hårväxt!

Läste att håret växer snabbare ju mer näring det får av den mat vi äter. Drick mycket vatten, ta extra multivitamin tabletter och ät 5 gånger om dagen (nyttigt!). Man ska också stimulera hårsäckarna. Viktigt att man gör rent hårbotten, genom att skrubba den ordentligt vid tvätt. Ju renare och luftigare det är i hårsäckarna desto bättre är den för hårväxten!
Källa: Afrokarisma




Jeans

Jag klippte sönder ett par gamla jeans:



Tycker själv att de blev ganska så lyckade, men får se om jag alls kommer att använda dom.

Fredag

Skola, träningar, bastu med laget, taktiksnack, städa. Det har jag gjort idag!
På taktiksnacket gick vi igenom dethär med zonförsvar, blahiblaha.
Fick veta att jag varit på 40 träningar av 53 stycken, helt okej. Känns som om jag varit borta från tränigarna dubbelt så mer.  40 av 53 är 76 % procent, om jag räknat rätt..



"Vem fan heter Jukka?"

Besatt

Någon som har något tips om hur man får håret att växa snabbare?
Jag vet att jag låter besatt när jag bara tjatar om mitt hår hela tiden, men jag är besatt! Jag blir galen!


Jag nångång i tiden när jag hade långt och blondt hår

We live for the fame

Jag har just inget att göra, så jag googlade lite bilder. I like dehär kläderna/klännignarna!

Sarah Jessica Parker



Natalie Portman



Lindsay Lohan



Keira Knightley



Lindsay Lohan



Hairspray

Jag var till frissan idag. Det var på tiden. Jannike tyckte jag såg ut som ett troll idag, inte så attraktivt.
Emma(frissan)kunde inte göra så mycket åt mitt hår eftersom det är så pass kort och jag ska låta håret växa ut, men nu är håret härligt tunt och sprätar inte åt alla håll. Jag och Emma kom fram till att jag har haft kort hår i över ett år nu, tänk att jag orkat med ett och samma hår så pass länge. Okej, det har ju nog ändrat färg lite då och då, men i alla fall. Jag funderade ju på att skaffa löshår, men 100% hår kostar 300 euro! Tror jag får skippa löshåret..
Gaah, vill ha långt hår nu!

Dagens låt

Pachanga - Calienta

Grey's anatomy

Jag har funderat jätte länge på att köpa Grey's antomy säsong 2, eftersom jag har säsong 1 här hemma och jag verkligen gillar det programmet. Så idag hade jag bestämt mej, jag skulle köpa det! MEN det kostade inte längre 15 euro, utan priset hade höjts till 30 euro. Typiskt.. Så jag får vänta ett tag till med säsong 2!


Keep on going

Gud, jag är slut! Idag har jag och Jannike simmat i ca 3 timmar. Sen har vi gått på stan i 5 timmar. Hälarna värker och ögonen hålls knappt upp, men jag klarar mej! Jannike och jag åt nudlar idag. Dom var precis lika goda som Jannike påstod. Från JC köpte jag två helt vanliga linnen, ett svart och ett vitt. Senare träffade vi Jannika och Matilda, så då for vi på "kaffe" (varken jag eller Jannike dricker kaffe) Och nu har jag just kommit hem och ska just fara på träningar. Förvånar mej inte ifall jag faller ihop mitt i ett språng.

Sommar, tack!

Jag vill ha sommar nu!

Lady Gaga - Summerboy

20:37

Jag kom just hem från träningarna (löpning+cirkelträning) och det var typ jobbigare än någonsin förr, fast vi gjort precis samma saker i jag vet inte hur länge.
När jag kom hem från skolan idag lagade jag ris och kyckling, som kusin Jessica kom och njöt(?) av. Sen for vi på träningar som sakt. Och nu sitter jag här. Senare ska jag i duschen och titta på TV.
Och vet ni vad jag har kommit på? Om jag sover mindre än 8 timmar så är jag mycket piggare på morgonen när väckarklockan ringer, än om jag sover tillräckligt med timmar. Så därför ska jag börja sova omkring 6,7 timmar i dygnet. Jag vet att det inte håller i längden, men det är så skönt att inte vara dödstrött på morgonen..

Imorgon har vi ingen skola, för vi har friluftsdag! Jag och Jannike har valt att gå till simhallen, där man får välja mellan att gå på gym eller vattengymnastik. Roligt, roligt. Efteråt tänkte vi lämna i stan en stund. Vi ska äta nudlar vid Saluhallen :)

Keep on dreaming

Är i skolan just nu, har två timmar hål. Det är synd att jag inte slipper till skolan på något annat sätt än med skolbussen, för iså fall skulle jag kunna sova ända till klockan 9. Istället måste jag vakna 7  varje morgon, och då hinner jag inte helst äta något, utan måste slänga någon möglig banan i väskan, mums

Nu ska jag fortsätta med det jag gör (vilket är absolut ingenting) Ha en bra dag!

Dirty Sexy Money

..tittade jag just på! Hur bra som helst!
Idag har jag inte gjort just någonting.
Rättning: Idag har jag inte gjort alls någonting. Men vad gör det?

Jag vill utomlands typ nu! Allra helst till södern. Och allra, allra helst till Tailand.. Eller Australien!
På tal om resor så är det (nästan) bestämt nu att jag och Tatti far i sommar till Helsingfors för att se på fotbollsmatch! VM-kval; Finland - Ryssland. Yeah baby! Biljetterna ät nästan helt och hållet fixade!
Efter matchen ska vi bo i Tattis (eller inte är det ju hennes, men..) lägenhet några dygn! Ååh, fy fan, vad härligt!
Men det är först i sommar.. Ganska länge tills det alltså..























Bilderna är från år 2006 när jag och Jannika var och tittade på EM-kval: Finland - Portugal


Powernap

Första dan i skolan efter sportlovet.
Back to basic.
Nu ska jag ta och sova en stund.

Hos Becca

Bilder från fredagen, då vi var hos Becca.


J & C



B & C


M



C & A


L, F & J


A & L

That was pretty much it!

Photograph


Bertil



Dragon



Mimo



Pillan



Heluna




Aleksi











De här är de omtalade djuren som jag tagit hand om på sportlovet :)

Isn't it ironic?

Vetni, det slog mej just, imorgon ska man till skolan! suck.. Veckan har gått så otroligt snabbt! Och det känns som om jag inte gjort absolut någonting! Jag tänkte ju att jag skulle sova ut riktigt ordentligt nu när det var sportlov och allting, men neeeej! Hästarna ska matas, hunden ska ut och kissa.. Och sen när man väl fått lite frisk luft kan man inte somna om. Snacka om ironiskt!
Men hey! Jag gjorde det frivilligt :)

Penelope

I hela sitt liv har Penelope (Christina Ricci) levt instängd i sitt hem,
undangömd av sin mamma för att komma undan allmänhetens dömande blickar. Som ung aristokrat lyckades nämligen Penelopes farfars farfars far Mark Wilhern med konststycket att reta upp byns häxa såpass att han drog på sig en förbannelse. Förbannelsen deklarerade att det nästa flickebarnet som föddes till släkten Wilhern skulle få stoltsera med ett grisansikte, ett öde som naturligtvis blev just Penelopes. Penelopes mamma försöker desperat gifta bort sin dotter till första bästa blåblodiga unga man. Detta är nämligen botemedlet för förbannelsen. För ”när någon av hennes egen sort gör anspråk på henne som sin egen tills döden skiljer dem åt”, kommer förbannelsens slöja att lyfta och grisansiktet att vara ett minne blott.

Den här filmen såg vi på igår hos Minna. Och den är verkligen jättegullig, haha!

 


Tölby

Jag har just kommit hem. Borta bra men hemma bäst! Min dåliga uppdatering beror på att jag inte haft någon dator de senaste dagarna. Men jag tänkte jag skulle skriva en sammanfattning här och nu om då jag bodde i Tölby.


Onsdag 25.02.09
Mamma förde mej till Tölby kring 5. Lämnde av alla tusen väskor och tog in hästarna. Sen bar det av till träningarna. Med från träningarna kom Cherie. Vi tittade på Friends och var i bastun.

Torsdag 26.02.09
Cherie red :)
Och katten bajsade på min jacka!
Och Cherie for hem.

Fredag 27.02.09
Tittade sista avsnittet av första säsongen av Friends idag. (Chandler är så bäst!)
På kvällen var det fest hos Becca.

Lördag 28.02.09
Älskar nöt-chokladkräm!
På kvällen körde mamma mej till Minna. Där träffades vi allihopa som inte träffats på evigheter. Okej, sen högstadiet slutade..  Vi pratade, åt och tittade på film. "Hemma" igen väntade en bajskorv på mattan på mej.

Söndag 01.03.09
Sista dagen! Städa, städa, städa! Otroligt hur mycket jag lyckats rådda under bara några dagar..
Lycke kom och hälsade på, och hon red :) Och det gjorde jag med.
Sen sa jag hejdå till alla djur (som jag både älskar och hatar på samma gång), låste dörrarna, satt mej i bilen och åkte på träning. Och nu är jag hemma! Hem ljuva hem!


Jag lovar att ladda upp bilder nån dag!

RSS 2.0