Yuppiduu

Har bara läst på massa prov idag, coh det känns som om jag inte har kommit ett dugg framåt med det. Och nu orkar jag inte mera!

Blev en blöt träning idag. Men när jag tänker efter så var det typ första träningen på hela sommaren då det har regnat. Konstigt.

Nejmen nu ska jag fara och sova så att jag är pigg och kry när jag vaknar!


Death cab for cutie


So human

Har inte varit sådär jätte flitig på att blogga nu på sistone, men det är för att jag har så mycket hela tiden! Skolan är riktig jobbig denhär veckan, därför är jag hemma idag. Jag har tre prov att läsa på, matte till onsdag och spanska och religion till torsdagen. Dessutom skulle jag ha haft "bokrecenssion" på spanska idag, men jag har inte helst hunnit öppna boken ännu! Hade på väckning klockan 9 idag så att jag inte ska sova bort hela dagen utan faktiskt läsa! Nå, jag vaknade redan klockan 8. Har läst i lite över en timme nu och har en liten välförtjänt paus. Snart ska jag börja med spanska boken..

Senare ska jag laga mat åt Jessica och mej, sen åker vi båda på träningar.

Årets

Äntligen blev jag klar med dendär skiten! Påminn mej att jag aldrig igen ska gå en distanskurs! Grymt jobbigt.

Hade helt glömt bort att vi fått våra skolfoton! Såhär blev årets:

Klicka för stööre bild!
Är inte sådär jätte nöjd, men det får duga!

ignorance is your new best friend

Kan inte fatta att heljen snart är över! Den har gått alldeles för snabbt.

Igår kväll kom vi hem från Iisalmi med 3 poäng och en säkrad plats i division 2 till nästa år! Det känns grymt bra.
Spelet funkkade stundvis riktigt bra, men sen hade vi våra dåliga stunder också. Kan ju säga att början såg inte bra ut.. Men 0-2 blev slutresultatet!
Bara en match kvar, hemmamatch dessutom. Skönt.

Idag har jag varit på "talko" på Norrvalla cupen. Sålde godis. Blev lite tråkigt att stå där i tre timmar. Men nu är jag hemma och är grymt trött, fast jag just sovde i en timme. Och nu måste jag skriva en-såndär-jävla-religions-uppsats igen. Hatar.

iisalmi tomorrow

Det blev inget inlägg igår, hade inte riktigt någon ork att skriva. Var nog ändå bara på träning igår. Lite onödig träning eftersom vi bara var 9 stycken.

Har varit till stallet idag. Jenna var med, kul med sällskap emellanåt också! Ikväll hålls jag hemma även om det är fredag. För imogon blir det att stiga upp klockan 7, då vi ska med laget till Iisalmi och spela match. Iisalmi är väl nånstans uppåt och det är typ 300km dit. Så imorgon sitter vi i en liten buss/stor taxi och trängs i flera timmar. Sedan spelar vi match och kammar hem 3 poäng (vi måste!). Sedan trängs vi igen i några timmar. Kommer hem först nångång 10, 11 tiden på kvällen, så det blir väl att bara vara hem imorogn kväll också. Kommer ändå knappast orka göra något imrogon kväll.

Men nu ska jag ta och ladda ner musik tills imorgon och så borde jag städa mitt otroligt råddiga rum, men orkaa! Egentligen borde jag fara tidigt och sova, men jag bara måste se på Dirty dancing klockan 23.00 på SVT1 ikväll!

Deja vú

Jag färgade håret för att bli blond. Men det är fortfarande grått! Bara i en annan nyans. Smått kul är det ju.

Idag har jag haft en dålig dag, ibland är det så. Så är det bara.


MADNESS

Gaah

Idag har jag inte varit i skolan. Tyckte jag inte behövde då jag har grått hår. Däremot har jag varit på hälsogranskning. Skulle fylla i nå papper om alkohol. Och då började hon predika som aldrig förr. Det gjorde mej arg. Hon bara snackade en massa skitsanck (okej, det är ju inte skit, utan kloka ord egentligen) som jag hört hundra gånger förut. Fast det var ju onödigt att bli arg förståss.. Men det blev bara för mycket...

Jag läste just mitt horoskop i Vasabladet. Och vet ni vad det stod?

Irritera dig inte på föräldrar, chefer, lärare och auktoriteter. Att bli arg löser ju ingenting.

Så sant, så sant!

Men nu ska jag som så många andra gånger förut färga mitt hår. Och denhär gången får vi hålla tummarna för att det blir blont!

Greys have more fun?

Jag blev inte blond heller.. Jag är GRÅHÅRIG, bokstavligen.

K: "Mamma, håre blev grått"
M: "kom hit, så ja får si... jaaa, de e ju grått"
*paus*
M: "men de e ju ganska snyggt"
K "om man e en gammal tant jaa"

Kommer färga om håret så snabbt som möjligt!
Men världen går ändå inte under fast jag är gråhårig.


Dehär är färgen jag lagade i håret, så jag förstår inte hur det kunde bli grått??

21:51

Sitter med hårfärg i håret, jag ska bli blond igen!
Har haft fullt upp idag. Efter skolan skulle jag till polisstation för att skaffa ett nytt mopedkörkort (eftersom mitt blev stulet, remember?) när jag kom på att jag kankse måste ha id med mej! Så då sket jag i det. Gick omkring med Jannike på stan istället, och hittade det här;


Hårfärg, örhängen från jc och stickad kofta från Gina tricot



Mamma bjöd mej på mat på stan och sedan snabbt hem och byta kläder för då hade jag träningar. Minns kankse att jag klagade på knät igår? Underligt nog kändes det mycket bättre idag, inte helt bra, men det gick!

Och om 10 minuter är jag blond!

outfit of the day


Steady as the beating drum



Har grymt sjukt i knä! Fattar inte vad som är problemet?? Kände inget av det igår, men jag sovde inte sådär jätte bra inatt för jag vaknade flera gånger av att det värkte i knät. Konstiga är att det inte är högra knät som jag hade problem med tidigare i år..

Annars har jag haft en helt bra dag. Inget speciellt, bara varit! Just nu sitter jag och lyssnar på Bryan Adams.

Bryan Adams - you can't take me

Kanye, I don't like you anymore

Jag har alltid gillat Kanye West. Så jag kan inte fatta att han gjorde det han gjore på MTV video music awards! Titta bara!



Hur respektlöst är det inte? Visst, Beyoncé hade en bra video, men man säger inte sådär inför massor, massor av människor! Kanye, shame on you!

Det är alldeles för mycket sport inom idrotten

Det var inte heller i Lappfjärd vi hade match, utan i Kristinestad! Men samma sak!? Det var i alla fall säsongens sista divison 4 match, och den vann vi med 1-0! Det har inte kommit upp ännu på vilken plats vi slutade i tabellen, men det blir väl en 2:dra eller 3:je plats. Så helt bra!

Fick veta att jag varit på 75 träningar av 112. Minns att jag i början av året tänkt jag skulle satsa på att fara på mycket träningar och så.. Så jag är lite besviken. Men nästa år istället! Vi var i alla fall bara 11 stycken i laget som varit på över 60& av träningarna. Och på papper är vi typ 30 spelare, så det är skitdåligt!
Antar att det är några som slutar till nästa år..? Men vi har ännu två matcher kvar av denhär säsongen! Ser ut som om vi kommer hållas kvar i divison 2, men det är inte 100% ännu!


haha bild från sommaren 07

Nog snack om fotboll! Nu ska jag ta och äta glass!

Ayo

Morning! Åker snart till Lappfjärd för att spela fotboll.


Nyvaken

Funderar på att bli blond igen. Vad tror ni om det?

Ain´t no love?



Ska börja fara och sova snart. Har match imorgon med andra laget, så jag måste stiga upp lite tidigare. Vi har match i Lappfjärd mot Sporting, och det verkar som om vi bara är 9 spelare..? Så det blir ganska jobbigt för oss om vi måste spela med 2 mindre på plan!

Slutar med ett dagens ord:

Kärnan i äkta vänskap är att tillåta varandra små felsteg.



Bollen är rund

Här kommer bilder från torsdagen, då jag, Jessica och mamma var till Hesa! Har mest bara bilder från matchen.




ego-pic






Satt just vid mittlinjen!






snygga brillor?









Råkade filma när Tyskland gjorde ett mål! Hängde inte riktigt med i alla svängar med kameran, men aja - här är den i alla fall!



how do ya feel tonight

Sitter hos fammo & faffa nu igen, dom  är vid villan så jag är helt själv här. Kände på mej att jag behöver komma ifrån allting och bara ta det lugnt en kväll. Måste tänka egenom några saker, och så ska jag försöka börja på en rella uppsats. På en lördagväll! Snacka om liv jag har.. Hade nog tänkt hitta på något för ikväll, men det händer ju abslout ingenting! Så då är jag här istället, lika bra det!

Efter 4 timmars sömn inatt åkte Tätsk hem och jag till Kokkola för att spela match. Tänker inte skriva ut siffror (liiite pinsamt), men vi förlorade. Spelade mot serieledarna GBK.


Mars, ice cream



Sitter för mej själv hos farmor & farfar, nyduschad, äter glass och lyssnar på musik.
Har varit till stallet idag, gick ovanligt bra med ridningen. Nu väntar jag bara på att pappa ska komma efter mej, så far vi hem! Sen kommer Tätsk (och kanske Becca) till mej, vi ska titta på tecknade filmer, bl.a Lejonkungen!

Vår resa till Helsningfors var lyckad! Var en sväng till Ikea också när vi inte var så länge på mässan. Fick med mej hem en väckarklocka och en ram (som jag ska göra ett snyggt collage till!).
EM finalen var väldigt målrik! 8 mål allt som allt! Grym feeling var det också även fast stadion inte var fullsatt! Tyskland blev ny europamästare med resultatet 2-6 (mot England).
Kommer bilder antingen imorgon eller på söndag, när jag har tid!

22:45

Passar på att skriva nu så länge det är reklam på TV, tittar på idol. Början av Idol är alltid så sjukt roligt att se på!

Vi vann matchen idag med 5-1. Det var riktigt kul att spela idag, spelet funkkade för oss och jag spelade t.o.m en stund på mittfältet. Det gick väl helt okej för min del..? :)

Ska försöka fara lite tidigare och sova ikväll för imorogn klockan halv 7 startar vi mot Helsingfors. Syns kanske på TV imorgon kväll då! haha


Hit ska vi imorgon kväll, jag, mamma och Jessica!

Hesa, here we come!

Jag och mamma ska på en spontan resa till Helsingfors imorgon! Fick veta det idag, hade pratat några dagar om det, men idag blev det bestämt; VI ÅKER TILL HESA IMORGON!. Vi ska och titta på någon inrednignsmessa och sedan ska vi titta på damernas EM-final (fotboll), roligt, roligt! Kommer vell hem igen på torsdag natt,tror jag?

Slutade skolan halv 2 idag igen. Nu ska jag äta någonting, sedan ska jag och spela match med 2:dra laget i Kaitsor mot VIFK2.

Paramore live, use somebody

Vad tycker ni om Paramores version av Kings of leon's låt: Use somebody?



Tycker själv att det funkkar riktigt bra! Men är det ändå inte alltid så att orginalet är bäst?


Bakom takana

Kul på träningen idag, det blev en hel del skratt.

På vägen hem körde vi med pappa genom Kuni. Jag har aldrig varit i Kuni förr (inte vad jag minns i alla fall), och ni som påstått att jag bor bakom takana har nog aldrig varit i Kuni! Där finns inget annat än skog och åkrar.. Här finns i alla fall en grill hehe.

Tisdag

Skola från 10:35 till 12:10 idag. Sedan for jag, Tätsk och Jannike till Shangai och köpte takeaway, åkte sedan till Tatti och käkade kinamat medan vi såg på Twilight. När dom  två åkte till bilskolan for jag hem, och nu är jag hemma! Ska snart äta mera mat. Sen senenare ikväll har jag träningar i Kaitsor.

Funderade på att lägga undan en del pengar, så att sedan ifall jag nångong behöver en större summa pengar är det bara att plocka fram dom! T.ex. ifall jag skulle resa utomlands, eller något... (a)
Sökte dessutom jobb idag! Dela ut reklam, men jag tror inte jag kommer att få jobbet... Jag skulle verkligen vela hitta ett jobb som man skulle trivas med och bara jobba nångång i veckan efter skolan. Men det är väl bara att fortsätta drömma.. Om ingen av er råkar ha något förslag?? :)

Random

När jag var och red idag dök det mittiallt upp en älg about 100 meter från mej och Pillan! Och då hade Marika just före skrämt upp mej  med en massa älghistorier, så gissa om jag blev rädd! Som tur var Pillan lugnare än mej, direkt hon såg älgen stannade hon upp och stod som fastvuxen ända till älgen hade sprungit utom synhåll. Så det slutade ju bra!

Imorgon har jag en två-timmars-dag. En lektion spanska och en lektion matte, sköneeee! Funderade att fara med Jannike till stan och äta (antagligen kinesiskt) och sedan till Tätsk och se på Twilight för typ sjuttioelfte gången, men bara för att Jannike aldrig sett den. Twilight är en-måste-göra-före-du-dör! Har förresten börjat läsa på böckerna en andra gång, denhär gången på svenska!


Mum and dad is back

Mamma och pappa kom hem från London igår natt. Låter som om dom har haft det hur bra som helst! Jag o vill..!

Dethär hade dom med sej hem åt mej!


(Ursäkta min smutsiga spegel) Morsan prickade rätt denhär gången, me like!


Inte riktigt min stil, men kan funkka med nått annat bälte?

Och så fick jag godis, of course!

kanonkul...

Ni kankse minns att jag förra veckan pratade om någon överraskning som skulle dyka upp den här veckan?
Ni får ta och glömma den överraskningen! Jag hade trixat ihop en video med massor av bilder från sommaren! Men när jag laddade upp den på youtube försvann ljudet och kvalitén blev dålig, inget att se utan ljud! Men jag lovar, videon blev grym! Synd bara att ni aldrig kommer att se den.. Förutom om ni kommer och hälsar på, då kan ni få se den!

Nu ska jag laga kokosbollar, sen ska jag lägga på en av mina favoritfilmer som liten, Pocahontas!




13:24

Vaknade för några timmar sedan. Har bara tagit det lugnt. Men nu ska jag börja jobba på en reilgion "uppsats", igen.. Har en ny uppsats att skriva varenda vecka, jobbigt!

Idag ska jag annars bara vara här hemma och ta det lugnt. Bror kommer antagligen hem senare ikväll!

1:11

Nikke och Zizo for just, så nu är jag ensam hemma igen! Vi (jag, nikke, zizo, tatti och johan) var alltså på bio och tittade på G.I joe. Den var riktigt bra! Och inte blev den sämre av att Channing Tatum var med heh.



Efter bio träffade vi Becca och Lycke i stan och lite annat folk. Körde en stund omrking i stan, sen abc och sen hit till mej och äta! Men nu ska jag se om det kommer något sevärt på TV!

G.I Joe

Ikväll blir det bio med Cherie, Nikke, Zizo, Tatti och Johan. Vi ska och se på G.I Joe. Tror att den är helt bra!

Här kan ni se trailern!

Update: Cherie dissade oss och åkte till Fagerö istället

vinst!

Äntligen, äntligen vann vi! 4-2 mot Myran på hemmaplan! Så jävla skönt.

Vad sker ikväll då? Berätta för mej!

Dagens


Dock hade jag andra kläder på kvällen, bl.a invigde jag mina nya skor!

Födelsedagskalas

Har haft fullt upp idag från klockan 7 på morgonen tills nu! Skolan var vell helt okej. Lycke och Matilda var en sväng och hälsade på till skolan idag. Från skolan med buss till fammo & faffa. Där åt jag snabbt före jag åkte till stallet. Sen snabbt tillbaka till fammo & faffa, duschade och stessade. Sen kom Becca efter mej och så bär det av till Amarillo! Vi hade bokat bord, och alla brydarna var samlade! Vi firade Matildas 17-års-dag som var i maj... Men grattis ändå! Satt på Amarillo i 2 ½ timme, "vår" servitör var lite trög. Och nu är jag äntligen hemma och är grymt trött! Men jag orkar ändå inte fara och sova för då måste jag stiga upp sedan imorgon! Usch så jobbigt..!


Enda bilden från kvällen. Alla blev så stressade på kamerablixten!

19:00

Mamma och pappa har just åkt, nu har jag huset helt för mej själv! Eller bror är ännu här, men han åker till fammo & faffa imorgon.

Har inte gjort något speciellt idag, tänker inte göra det heller. Enda jag planerat för ikväll är att jag ska titta på Harper´s island, som börjar på Nelonen ikväll klockan 10. Har hört massor med bra om serien!



Russian highway

Det är ju flera från skolan som som är på någon resa i Ryssland nujust. Så jag passade på att googla på russian highway och fick upp dehär bilderna.





Snacka om ...lerigt?

Posh Spice

Sitter här framför datorn, lyssnar på Miley Cyrus och är väldigt snål på godis!
Blir ingen träning för min del idag, för jag får ingen skjuts till Kaitsor då mamma och pappa åker till London idag. Och jag får inte följa med :(
Men jag och Tatti ska till London nångång under livets gång, det är en sak som är säkert!

Mamma har lovat att fråga autograf av Victoria Beckham åt mej ifall de råkar se henne. Högst troligt, jag vet! Men mamma & co ska i alla fall och se på Englands någon fotbollsmatch och de har biljetter till VIP platserna (eller vad det nu heter?), så då kankse Mrs. Beckham råkar vara där..? Hehe


Lyckes bilder..

..från villavslutningen!















Dagens ordspråk

Lite oseriöst här före jag går och lägger mej!

"Liten stuga kallas ofta stort dass."

hahaha?

Överflödigt

Jag har kämpat jätte hårt med nån spanska hörförståelse grej och inte fått det till någonting! Jag lovar; jag förstår inte helst en tredjedel av vad de säger! Och då har jag läst spanska i 4 år...

Idag fick jag en såndär jag-vill-ha-mitt-långa-blonda-hår-tillbaka-feeling! SUCK


Bild från Riga, sommarn 07


Men nu ska jag gå och sova, är verkligen jätte trött trots att jag sovde 9 timmar förra natten! (Dethär var verkligen ett nödvändigt inlägg)

15:14

Jag är hos farmor nu igen! Ska och rida senare idag i dethär underbara vädret... Det börjar bli höst nu!

Var en snabb sväng till stan idag efter skolan. Köpte nagellack och en kjol.

Har inte så mycket annat att säga idag, så ha en bra dag allihopa!

Ny favorit

Har hittat en blogg jag tycker jätte mycket om! Det är en modell på 20 bast som skriver om lite allt möjligt och framförallt massor med bra tips om lite allt möjligt! http://lailaaziz.blogg.se/ är det den heter! (det går inte att länka, så måste skriva det så där istället)


Skolfotboll

.. har jag varit på idag! Det gick väl helt okej, ändå slapp vi inte vidare! Vann mot Vasa och YA, men förlorade istället mot Övis. Vi föll ut på målskillnaden. Men det gör absolut ingenting! Nu missar vi ingen skola i alla fall. hahahahahahaha
Jag har alltså inte varit i skolan idag! Men jag har en rella uppgift som ska lämnas in idag, suck.. Ska börja på den NU. Snart kommer mamma efter mej från f&f (ja, jag är här), har träningar ännu ikväll.


puss på er, hihi

RSS 2.0