Heljen i bilder

Åminneavslutning!


Kvällen började med att jag och becca var hos fammo & faffa i Vikby


Beccs var inte glad


Åminne!



Oski!





Var väldigt dålig på att fota! Men som jag tidigare sa; efter Åminne tillbaka till Vikby.




Villavslutning!






Alla säger HEJ till Micke!




Vi sköt raketer


moget Philip!


hahah! Zizo var trött!


Trött, som sakt!




Don't mind the miner.. VÅLDTÄCKSMAN



Sista bilden, sedan dog kameran! Men kul kväll var det!

Can you hear me?

Skolan var jobbig idag. Har lite sömnbrist, tror jag..
Nåjoo. Efter skolan var Jag, Jannike, Jannika till Tatti. Vi skulle filma en film till engelskan, men vi orkade inte, så vi bestämde oss för att hoppa av kursen istället. Snacka om lat! Sen for Tätsk, Jannike, Jannika och Kim till bilskolan. Det är ett tag kvar tills det är min tur.. Fyller 17 år den 26 november. Och 18 år nästa år (ifall ni inte kom på det själva)

Förresten så är alla mina pengar kvar på kontot, wihii!

Nej nu ska jag ladda upp bilder från heljen!
Fast egentligen borde jag skriva ett rella essä.. whatever?

Hoedown throwdown

Nu är villavslutningen över! Och fans bra var den! Alla har precis åkt, så nu ska jag börja städa lite grann. Nog för att Zizo och Nikke städa de mesta (a).
Igår var vi alltså här hos mej. Och jag och Zizo var och simmade i älven nångång 5,6 tiden imorse haha! Det blev ca 1 timmes sömn inatt, så min dag kommer att gå ut på att sova och städa och så har jag träningar senare ikväll!

Villavslutning

Igår var det då Åminne, det var riktigt bra. Vädret var kankse inte det bästa, men det var varmt ändå! Som sakt blev min plånbok stulen, och den är fortfarande stulen. Hoppas bara att vi hann spärra kortet före någon hann använda det! Efter åminne skulle jag och becca och 4 andra till fammo & faffa för att keep on going. Istället var vi runt 15 stycken!
Jag och Becca vaknade redan 9 efter 4 timmars sömn. Planerade nog på att sova några timmar till före festen börjar igen, men jag kommer knappast hinna! Har en hel del att göra. Idag är det då villavslutning!

Ha det bra och drick med förstånd!
(som mamma brukar säga)

Efterlyses!

Nu är vi i vikby igen! Det är en hel del människor här, mest sundombor. Helt bra kväll, ända tills jag märkte att min plånbok saknades! Så snälla; om ni hittar en röd plånbok så är det troligen min! Jag hade alla mina kort där, 20 euro i kontant och mina 1174 euro på kontot, som jag skröt om hela jävla kvällen! Kortet är nog avstängt nu... Men jag skulle vara så fans tacksam ifall någon skulle ge mej min plånbok med innehåll tillbaka! Eller åtminstone ge mej en vink om var min plånbok är... Känner mej otroligt värdelös utan mina pengar. Som tur slapp vi gratis med bussen hem!

Imogon är det villavslutning! Andra har planerat färdigt min kväll, vetja de blir bra!

Ketty e bäst (hennes rubriks val!)

Nu ha jag och ketty fixa oss färdiga. Vi sitter nu bara och väntar på att lycke ska ringa och säga att de kommer efter oss.
Jag har int så myki mera att säga just nu, men hoppas att alla har en toppen fredaskväll!

Snart sticker vi till åminne, so look for us at the dancefloor, bitches!

//Becca

Åminne ikväll



Är med Becca i vikby. Vi förbereder oss inför Åminne ikväll! Vi lyssnar på musik, dricker och fjantar oss precis som vanligt :) Jag lovade Becca att hon får skriva inlägg just före vi åker till Åminne med Lycke. Tjaba

Suck

4:e raka förlusten idag. Börjar kännas lite jobbigt dethär nu.. Som tur blir det helj imorogn!
Men först skola!
Och nu ska jag försöka göra lite läxor och sånt. Borde också läsa lite spanska för vi har prov imorgon.

Vi har också fotbollsmatch mot högstadiet med skolfotislaget, det blir intressant. Vet inte namnen på halva vårat lag? Kankse det blir en vinst då för en gångs skull.. Eller åtminstone oavgjort?


3 poäng?

Har match klockan 7 i Vörå mot Semi idag! Tycker det är dags för en vinst nu.

Bloggtorka

vet inte riktigt vad jag ska skriva om? Bloggtorka.
Även dom bästa drabbas ibland. hahahahaaaa

Var till stallet idag, men det blev ingen ridtur för Pillan haltade. Annars har jag haft en riktigt bra dag. Tittade på Big brother för första gången idag. Jag har aldrig riktigt förstått vad programmet gått ut på, bara hört och läst en massa om det. Men nu vet jag ungefär, programmet är rent ut sakt skit, men det kan ju vara helt kul det också ibland!

Imorgon har vi skolfotograferning!

14:36

Har slutat skolan för idag! Sitter på fammos datorn, jaa jag ska och rida idag! Idag kommer Jenna också, länge sen sist! Annars har jag inget för mej, så därför tänkte jag att jag ska börja med religion essäsvaret som ska vara färdigt senast på söndag. Suck.. Men bäst att göra det nu då jag har tid, och inte skjuta upp det till sista sekunden!




Religion nudå! Later!


wanted!




Vill ha, vill ha, vill ha! Vilken tur att jag får min lön den sista augusti :)

Dagens skämt

"Varför går du omkring med en melon på huvudet?"
"Det gör jag varje onsdag."
"Men det är ju torsdag idag."
"Hoppsan, folk måste tro jag är galen!"

Hahaha!
Behöver jag helst säga att jag brukar läsa Kalle Anka?

köttfärs

Idag var jag i skolan från halv 11 till 12. Hade en lektion spanksa och en lektion matte, sedan var skoldagen över! Helt skön dag..
Så vi åkte med Tätsk till stan och åt nudlar. Sedan träffade vi Lycke snabbt och åt troligen årets sista glass på torget. Tatti anmälde sej till bilskolan idag också. Tänk vad tiden går snabbt! Inte är det någon lång tid sedan vi började ettan.. Tatti har blivit stor! Nåjaa i alla fall efter det for vi till Övis för att träffa någon lärare. Vi ska gå religion 4 som distanskurs, så vi gick igenom hur allting funkkar osv. Jävlar det blir mycket jobb i den kursen! Måste skriva ett essäsvar en gång i veckan och sedan skicka det till läraren.. Förstår inte hur jag ska ha tid med det..


Tatti en par år sedan :)

Jag vet att det bara är tisdag och att det är 4 dagar kvar, men var fan ska vi spendera villavslutningen? Alla föräldrar åker till villorna, och då lämnar ingen villa över till oss. Känner på mej att vi inte kommer ha någonstans att fara på lördagskvällen så till sist lämnar alla hemma.. Haha, nejdå! Nånting hittar vi alltid på!

Take me to the place i love

Har just kommit hem!
Var som sakt till stallet idag. Aleksi sprang genom staketet, men det finns inte en enda häst som inte kommer till en när man har en hink havre i handen!


Busfröet Aleksi nångång i vintras
.
Ska läsa lite bloggar, sedan senare ikväll blir det att se på filmen Banditas.

I vikby

Jag är hos fammo. Ska och rida idag så. Jag har alla mina ridkläder här för att pappa är allregisk, så det är därför jag är här så ofta.

Vill bara det ska vara helj nu, det är ju villavslutning på lördag! Hoppas bara vi hittar någon villa att vara på.. Typ sista chansen att simma utomhus för i år!

Håller på med en grej. Ni får veta vad det är nångång under denhär veckan!

Update: Min "grej" dyker upp nångång nästa vecka istället!

20:44

Tittar på Fotbolls EM damerna, Finland-Danmark, men jag tyckte jag måste skriva ett inlägg idag också.

Imorse vaknade jag av att bror knackade på fönstret, då de kom hem från "husvagns-semestern". Annars har jag inte gjort så mycket idag. Tittat på TV och varit på träningar.

Igår var jag till Nykarleby med Nikke, Mikke, Robban och Zizo. Det var inte nå mycket folk i Nykarleby, men helt roligt ändå. Sen när vi tröttnat på Nykarleby åkte vi till Pensal(a) på någon lokalfest. Jag kom hem nångång efter 4. En helt okej kväll!

Nu ska jag fortsätta att titta på matchen! Finland leder med 1-0!

(Hej Lukas!, ifall du läser! :D )

Matchreferat!

Ni kanske minns att vi hade match mot VPS i onsdags? Här kan ni läsa VPS:s matchreferat. Läs också länken under matchreferatet! Det är en åskådare(?) som har skrivit ett referat, och vet ni vad han har skrivit? Jo: " Mutta on myös todettava, että näkemistäni peleistä Norrvallan puolustuslinja on ollut ehdottomasti PARAS."
svenska blir det alltså; "Men det bör också noteras att av de matcher jag sett har Norrvallas backlinje varit absolut BÄST."
Och då förlorade vi ändå med 1-5..  Men dethär var ju endå en liten tröst hehe.

12:44

Sitter här och väntar på att Becca ska vakna. Jag förstår inte hur han kan sova såhär länge? Om 20 minuter har hon sovit 12 timmar..
Igår kväll efter vår match mot VIFK akademin (som vi förlorade med 2-0) kom Jannike, Becca och Fanny hit. Satt bara och pratade. Senare kom också Cherie, Zizo och Nikke. Vi började se på film men alla somnade typ.

Idag ska jag till stallet. På kvällen vet jag inte ännu vad jag ska göra. Antingen är jag här hemma med alla brudarna eller så åker jag till Nykarleby. Någon som ska dit?

Borat was so 2006

Det blev ingen uppdatering igår! Slutade skolan halv 2 och åkte in till stan. Hittade inget av det jag skulle ha (engelskaböcker och någon ansikts creme). Orkade inte fara på träning igår kväll, så jag körde till Vörå och tittade på film istället med Zizo och Nikke. Tittade på Brüno! Jag trodde att den skulle vara jättebra och allting, så jag blev lite besviken när det visade sej att den inte var det..



Ikväll ska jag spela match med 2:a laget i Kaitsor mot VIFK akademin. Sen efteråt kommer det några nära & kära hit, då resten av familjen åkte med husvagn till Nykarleby och kommer vara där resten av heljen.

Tandpetare och IQ

Sen jag kom hem från matchen har jag bara försökt lugna ner mej. Om jag hade skrivit ett inlägg direkt efter matchen hade väl inlägget bara bestått av svärord.. Så jag antar att det berättar en hel del om matchen.. Förlorade med 5-1. Alla smällar och blåmärken till ingen nytta..

Men nu tänker jag inte tänka på det, no more!
Titta bara vad jag gjorde före matchen när jag kände mej uttråkad!




Inte sådär jätte proffsigt, jag vet! Men inte är det så lätt med en tandpetare och mitt IQ.
Dessutom blev det bara lagat på högra handen, för min höger är helt värdelös! (jag är vänsterhänt)

14:26

Vaknade först 20 före 10 imorse, jag hade råkat stänga av väckarklockan. Det blev lite bråttom men jag hann i tid till skolan, och jag hann till och med ta en snabb dusch!

Jag har haft en riktigt skön skoldag idag! 3 timmar på hela dagen (precis som igår).

Ikväll har vi match i Brändö mot VPS.

Oh my god

Åh, vad jag är stressad på fammo nujust! Måste hon lägga sig i i precis allt jag gör? Och sen är hon dessutom våldigt blåst.. Hon kan knappt använda sin mobiltelefon.. Men jag antar att alla momor och fammor är sådana! Men fammo är ändå en av dom värre...

Fammo kom just in hit för att "se vad jag håller på med"
Fammo: "Där va en bild på dej"
Jag: "mm"
Fammo: "Vis åt mej"
Jag: "nää"
Fammo: "Int e de väl nakenbilder?"

HÄRREGUUD!! Förstår ni vad jag menar?

15:39

Jag sitter hos fammo & faffa på deras nya bärbara dator. Jag förstår inte varför dom har denhär datorn, ingen av dom kan använda den..? Försökte just lära fammo att använda internet del 2, jag tror inte hon lärde sej ett dugg!
Nå i alla fall så är jag lite uttråkad så jag passade på att prova kameran på datorn!






Som sakt; jag är uttråkad.

Senare idag åker jag till stallet. Kommer åka dit mycket oftare nu några månader framåt eftersom Marika är gravid och behöver alltså hjälp med hästarna. Förresten så kommer både Heluna och Pillan(2 hästar) få föl nästa sommar. Hur gulligt är inte det?

Can't hold us down

Fyfan vilken träning! Jag blev så arg ett tag.. Förstår inte hur de kan låta någon som aldrig rört en boll träna med oss.. Vi spelar ju ändå i division 2...

Nåjaa hur som helst så här kommer det bilder från heljen då jag och Beccs var i Vörå!


Ketty and her Bob


Dom var en sväng och "hälsade på"


No comments


Den yngsta av bröderna Sjöberg


Jerry


Beccs




Jag & Lukas


Lexie

Har nog flera bilder på kameran, men alla är typ suddiga!
Nu borde jag göra lite spanska, men jag skulle inte riktigt orka...

16:53

Fick veta att vår tvättmaskin gått sönder, oh no! Hoppas den går att fixa och det snabbt, har ingen lust att gå omkring i smutsiga kläder...

Just nu gör jag inte sådär jätte mycket väntar bara på att klockan ska slå sju, då åker jag på träning!
Tänkte att jag laddar upp bilderna från heljen senare ikväll, jag orkar inte just nu!

2 fetton i ett rum

Just nu sitter jag hos Tatti, ska sova här inatt. (Och det är hon som hittat på rubriken till dethär inlägget)

Igårkväll var jag och Becca på fest i Vörå. Det var riktigt roligt! Det kom och gick folk. Och nångång på natten for vi och spelade lite fotboll till stadion, men det var inte så roligt eftersom det var kolsvart. Sovde med Beccs i Vörå. Idag så vi bara på film och tog det lugnt. Sen när vi skulle fara hem tänkte jag inte hitta nyckeln till vespan. Till sist hittade vi nyckeln i Beccas väska haha. Laddar troligen upp bilder imorgon då jag är hemma.

Men nu ska jag och Tatti äta lite kvällsmat!

I gotta feeling

...that tonight's gonna be a good night. Mer än så säger jag inte nu! (;

Matchen mot Kemin Into idag var vell lite si och så. Första halvlek var katastrofal! Vi låg under med 1-4 efter 45 minuter. Andra halvlek var betydligt bättre, men tyvärr räckte det inte. Slutresultatet blev 3-4.

Väntar på att Becca ska komma hit, men det lär väl ta ett bra tag!

Match idag

Om 10 minuter åker jag till Vörå. Vi har match vid stadion mot Kemin Into. Idag är det vinst som gäller!

20:06

Åker riktigt just till Becca, vi ska bara ta det lugnt ikväll. Vi sparar oss till imorgon, för då är det fest! :)

Följ min blogg med Bloglovin!

bloglovin
Klicka på bilden/symbolen!

Fredag hela veckan

Nu är andra skoldagen avklarad! Och nu är det helg, skönt!
Kom fram till att jag har 12 håltimmar i veckan denhär perioden, skönee!

Kom just hem från stan. Jag, Jannike, Jannika och Tatti var och åt kinesikt.

Jag glömde att ladda upp några bilder igår! Dehär bilderna är från när vi var med laget till Rovaniemi på match. Lisa fick lust att plasta in Linneas hår haha.





Ikväll far jag till Becca en sväng, tror inte att vi kommer göra något speciellt?

Bildmaraton, Kettys villa














Zizo föll av stolen hah





God morgon!












Bildmaraton, konstens natt
















Bildmaraton, Beccas villa




















Bildmaraton, skumdisco














Vi skulle se ut som statyer haha


Bildmaraton, tölby


















22:10

Laddar upp några bilder från idag före jag börjar med alla andra bilder, för det lär ta ett tag!


Tätsk och Jannike i skolan idag


Mina underbart korta och brända ögonfransar och onoppade ögonbryn haha


me & my bob



Broken hearted girl


1

Första fucking skoldagen.
Det var inte så farligt som det låter.
Hade bara en mattetimme idag, och vi spelade Alias. Helt okej dag alltså. Imorgon börjar lektionerna, då blir det andra tag! Jovisst..

Nu ska jag äta stekta potatisar, sedan åker jag på träning och efter det blir det bildmaraton!

It's the final day

Kom inge sex education heller..

Imorgon börjar skolan, suck.. Back to basic.

Men vi passade på att "fira" sista dagarna av sommarlovet på min villa! Och kul var det. Vi hade först bara tänkt vara måndag till tisdag, men sedan blev det också från tisdag till idag(onsdag).

På måndagen var det jag, Becca, Ia, Zizo, Nikke, Jannike, Tatti, Johan och Lycke som var vid villan. Ia och Öycke for tidigare hem för de började skolan dagen efter, och jag var inte ett dugg avundsjuk! Resten av oss övernattade vid villan. Vi grillade mat, var i bastun och simmade.
På morognen städade vi lite smått före vi for hem, för att sedan direkt åka på träning och sedan direkt tillbaka till villan igen. Vi hade tänkt oss ganska så mycket folk, men till sist blev det ändå bara jag, becca, zizo och nikke. Kvällen gick ut på ganska så samma saker som föregående kväll + att vi spelade Pictonary, och jag och becca vann hehe!
En lite mindre rolig grej är att jag knappt har några ögonfransar kvar från igårkväll. När jag skull tända grillen så misslyckades det lite, så nu har jag väldigt korta ögonfransar. Världen går inte under för det, men det vore ändå helt roligt om de växte och blev långa och fina igen hehe. Någon som vet om ögonfransar växer ut tillbaka efter att man brännt bort dom?

En annan kul grej var att Zizos skola började idag haha. Skolan började 8 men han steg upp klockan 9 efter några timmars sömn haha. Jag var inte alls avundsjuk.

Imorogn kommer det att bli bildmaraton! Jag tänker ladda upp bilder ända från veckan då jag och Tätsk bodde i Tölby. Sen kommer det också bilder från dehär senaste dagarna då vi har varit vid villan!
Om jag hinner kankse jag också gör någon sorts sammanfattning av sommaren 2009!

22:53

Om en timme ska jag skriva ett långt inlägg om de tre sista dagarna av sommarlovet! Men först ska jag se på sex education, hehe.

Angelina Jolie

Jag sitter här och funderar på livets mening, och då slog det mej! Undrar om det finns någon, bara en enda människa, som tycker att Agelina Jolie är ful? Och inte bara ful för att de hatar över att de inte ser lika bra ut som henne utan tycker påriktigt att hon är ful? Jag menar, titta bara!





Och de påstår att hon är 34 år gammal! Och mamma till 3 barn...

Sånt här ytligt tänker jag när det gäller livets mening, hehe.

14:36

Vi kom hem igår natt från Rovaniemi! Vi åkte alltså på lördagen på dagen med dendär lilla bussen/stora taxin som jag hatar av hela mitt hjärta (speciellt när det började droppa vatten i huvudet på mej). Vi sovde på ett motell, det var helt mysigt. Nångång på kvällen började Lisa plasta in Linneas huvud med folieplast, kommer bilder av det sedan när jag har fått min kamerasladd! På söndagen steg vi upp klockan 8. Sedan hade vi match mot Rops. Vi spelade dåligt och förlorade 3-2. Efter matchen tyckte vi att "vi åker till Sverige och köper förlorar-snus", så då åkte vi till Haparanda. Sen körde vi hem!

Idag har jag redan hunnit göra en hel del. Jag har varit till frissan, och kom ut med en bob-frisyr och pannlugg. FAST JAG KAN JU INTE LADDA UPP BILDER NÄR JAG INTE HAR NÅGON KAMERASLADD. Men den kommer jag antagligen få nån dag denhär veckan.

Ikväll ska jag och mina vänner åka till villan och fira sista måndagen av sommarlovet. Det har vi gjort 2 år i rad, eller då har vi firat sista söndagen av sommarlovet, men då var jag ju långt härifrån. Så det ska bli kul!

Here we come rovaniemi!

Väldigt dålig uppdatering de senaste dagarna!

Men i alla fall; god morgon! (även om jag hatar det ordet) Idag åker vi med fotbollslaget till Rovaniemi! Vi har match där imorgon.

Det har hänt en hel del sedan senaste inlägget. I torsdags var det konstens natt här i Vasa. Alla ungdomar samlas i en park för att supa. Och såklart så var jag och mina vänner där, haha. Jag och Matilda började cykla hemåt (till Matilda) där 4tiden am, men vi kom tillSmedsby först efter 5 am, hehe (Det är 5 km från stan till Smedsby). Men mest bara för att en 30-årig man frågade om vi kunde göra honom sällskap, och visst gjorde vi det! Det visade sig att vi kände hans småbröder.

Igår, fredagen, vaknade jag upp hos Matilda. Vi tittade på TV och bara trögade oss tills Matilda måste åka till jobbet. Så då var jag en stund sällskap till Matilda i glasskiosken före jag for hem. Sen på kvällen åkte jag till Vörå, där tittade vi på film; The hangover och Bolt. När jag kom hem åt jag en stor portion glass och sen direkt och sova.

Och nu ska jag äta frukost! Önska oss lycka till i Rovaniemi!

He dosen't look a thing like Jesus

Kom hem från Beccas villa för en stund sedan. Oj, så skönt det var att bara hänga med brudarna! Vi åt i massor, grillade mat, badade bastu, nattsimmade, spelade kort och grillade marshmallows. Tog en del bilder också, men dom kommer upp nångång senare för nu ska jag storstäda mitt rum! Jag tänker ta ut alla saker ur garderoben och slänga allt onödigt, det är verkligen på tiden! Kommer antagligen inte orka med allt idag, så jag måste väl fortsätta med det imorgon. Jag ska hinna med träningar också ikväll.

Nu är det sommarlov

Har just slutat jobbet. Sista dagen, nu börjar mitt sommarlov! wohooo!
Lite sorgligt är det ju ändå kommer knappast träffa domdär omogna, korta grabbarna från arbetet mera. Idag fick vi knappt något gjort. Ända vi gjorde var att snacka massa dålig snusk-humor på hög grad. Men mycket skratt blev det!

Ikväll ska vi tjejer till Beccas villa i Sundom. Vi ska grilla mat, bada bastu och bara snacka. Det blir kul!

23:38

Nu ska jag snart börja gå och sova, ska först bara läsa alla 10tals bloggar jag följer regelbundet. Och imorgon är det sista jobbdagen för min del, wohoo! Då börjar mitt sommarlov!

Bilder á la Lycke

Nu är jag här hos fammo igen efter att ha varit med Tatti till stan. Köpte en svart klänning och "hippie-band".

När jag var en sväng hemma märkte jag att kamerasladden var försvunnen, har säkert glömt den till Tölby. Så det blir inga bilder från skumdiscot. Däremot har jag med Lyckes bilder på minnessticka!


Åminneöppning och Ias 18-års dag!


Åminneöppning


Åminneöppning


Åminneöppning


Åminneöppning


Åminneöppning


Åminneöppning


Åminneöppning



Nu kommer bilder från när vi var i Hällnäs nångång i mars.


hemma hos mej


Hällnäslokalen


Philip & John


En gång i tiden hade jag lila hår!



Midsommarn som vi spenderade i storsand!


Midsommar


Midsommar


Midsommar


Haha, skön bild! En tvättäkta krabbisbild :)



Rockperry

Fredag


Rockperry, fredag


Rockperry, fredag


Rockperry, fredag


Rockperry, fredag

Rockperry

Lördag


Rockperry, lördag


Rockperry, lördag, i bilen


Rockperry, lördag. Jag & Micke


Rockperry, lördag


Rockperry, lördag. Steven & Lycke


Rockperry, lördag


Rockperry, lördag



Sist men inte minst, bilder från skumdiscot i lördags!


Skumdisco, i väntan på bussen


Skumdisco


Skumdisco


Skumdisco. Lycke, Johan, Nikke & jag


Skumdisco. Jag, Lycke, Steven, John


Skumdisco


Skumdisco


skumdisco


Skumdisco



Dethär blev ett väldigt långt inlägg.

15:48

Sitter på fammos nya bärbara dator. Jag försökte just lära henne att använda internet, hopplöst!

Blev erbjuden sommarjobb hos 4H till nästa sommar idag. Det skulle gå ut på att jag ska ringa till bönder om flyghavreplockare och nå sånt. Hon tyckte jag verkade så organiserad att jobbet skulle passa mej. Organiserad? yeah right!

Imorgon är min sista arbetsdag. Jag sa att jag ska till Helsingfors och kommer att vara där resten av veckan, men det ska jag ju inte alls! Blir skönt med lite sommarlov...

Nu ska jag fara i duschen sen ska jag träffa Tatti på stan, vi ska äta glass.

Får se om jag alls hinner ladda upp nå bilder idag ändå, jag ska försöka hinna!

I hope it's gonna make you notice

Igår var det alltså skumdisco i Åminne, och fans roligt var det! Jag skrev i förra inlägget att "vi ska dansa häcken av oss", det blev inte riktigt så haha. Slapp gratis in, men vi var lite sent ute för vi hann dansa typ 2 låtar före dom stängde... Jag och Tätsk hade ju planerat att göra en dudeson-stunt igår kväll, men tyvärr blev det inte av. Någon annan dag istället!

Imorgon ska jag ladda upp bilder i massvis. Fick mycket bilder av Lycke idag så!

Just nu väntar jag på att Tatti ska ringa. Tänkte åka och hälsa på henne till stan sedan ska jag till fammo och sova så att jag inte har så långt till jobbet imorgon.

seeya!

Nu åker jag till Lycke, sover där inatt!
Ikväll ska vi dansa häcken av oss!

Hemma igen!

Igår kväll var jag, Tätsk och Lycke hos Becca. Vi lagade tortilla! Sen senare kom Nikke och Jerry också dit. Vi spelade Alias, och jag och Tätsk vann, hehe. 

Nu har jag flyttat hem igen! På ett sätt skönt men ändå inte..

Ikväll blir det skumdisco vid Åminne!


RSS 2.0