Ett gott skratt förlänger livet med 2 sekunder

Igår körde jag omkull med vespan! Första gången jag körde omkull, och jag har kört över 7000 km allt som allt. Så det var vell på tiden jag körde omkull med den, I guess!

Igår hade vi match i Brändo mot VIFK, derby! Jag tvingade mina vänner att komma och se på matchen hehe. 
Vi fick en riktigt bra början, i första halvlek ledde vi med 0-2. Sen så hade vi dendär jävla svackan som vi alltid har och tappade greppet om spelet. Så då mittialt var det 2-2! Men när det bara var några minuter kvar fick vi in ett mål! Slutresultatet blev alltså 2-3 till oss :)

Nu ska jag och Tätsk laga pasta och köttbullar åt oss. Sen ska vi till Becca och äta lite mat. Ciao! 

21:58

Nu är jag tillbaka i huset igen! Har haft fullt upp hela dagen! Först var vi på en ridtur med Tätsk, och det var värsta rusningstrafiken! Här i Tölby!?

Vi kom just tillbaka från en simtur vid villan! Det var faktiskt riktigt varmt vatten. Hunden var till och med också och simmade! Och jag föll i vattnet från bryggan med handduken på.. Lyckat!

Tog ganska mycket bilder idag, men dom kommer upp någon annan dag! För nu ska jag och Tatti se på film, det blir antagligen någon barnfilm, we love!

14:59

Jag kan höra att någon går ute på terassen, hoppas verkligen att det är Tätsk och inte någon snubbe som säljer morötter.
Joo, det var Tätsk! :)

Vår  toalett var stockad imorse när jag vaknade, så jag måste åka till jobbet pissnödig.. Men den var nog bara tillfälligt stockad för när jag kom tillbaka från jobbet var allt helt som vanligt igen!

Idag ska Tätsk rida och jag ska fota i massor! Men nu ska vi laga wok, mums!


sin tu amor no voy a morirme, baby

Just nu sitter jag här och tittar på kläder och lyssnar på Beyoncé, hon har faktiskt förvånansvärt många bra låtar!
Här är några av mina favoriter;








Nu ska jag flytta mej från datorn till TV:n haha. Jag har en av dom här dagarna igen; jag gör absolut ingenting annat än är allmänt slö. Enda jag gör är sitter framför TV och äter. Måste hårdträna sen när jag flyttar hem tillbaka om jag vill hålla formen! Fast rund är ju också en form..


The dudesons

Igår kollade jag och tätsk på The Dudesons movie. Dom grabbarna är grymma! Smått sjuka, men grymt roliga!



Jag och Tätsk har planerat vår egen lilla stunt hehe. Kommer mer om det sedan om och när det blir av/lyckas! Kommer att filma det så troligen kommer det upp hit på bloggen sedan :)

Rida rida ranka

Var på en ridtur idag! Och vi kom till och med ihåg att ta med kameran!


haha, intressant eller hur?








Såhär ser det ut där vi bor!










Aleksi pissar i bakgrunden hehe



Nu ska jag och Tätsk cykla till fammo & faffa, där ska vi se på finalen i fotbolls EM från förra året. Blir riktigt som good old times!

Igår var vi här i Tölby



















Bilderna är snattade av Lycke, Matilda och Tatti, tack för bilderna! :)
Helt i fel ordning här igen..

Nu ska jag och Tatti mata hästarna, sen blir det att se på någon film för tredje gången idag hehe. Men det stod faktiskt i mitt horoskop att jag måste komma ihåg att vila ut på söndagar, I´m only doin' what I´m told to do!

Rockperry, fredag


























Bilderna kom i lite fel ordning, men whatever!

Rockperry, lördag




















Godmorgon!

Egentligen hatar jag ordet godmorgon; Vem har sagt att morgonen är god?

Igårkväll var vi lite människor här i Tölby. Klockan 2 tyckte vi vi skulle fara och simma till villan, så då gjorde vi de! Men det var bara jag och Matilda som vågade sej i vattnet! Klockan 5 somnade vi efter en ganksa så rolig kväll.
Ska ha Lycke att skicka bilder åt mej från kvällen, jag orkade inte gå uppför trapporna igår och hämta kameran, hehe snacka om lat!

Idag måste jag och Tatti handla mat, vi har inte helst någon frukost åt våra nattgäster! Sen ska vi ta en ridtur. Igår var en härlig syn när Tatti red på hästen, jag på cykeln och ponnyn och hunden sprang lösa bredvid haha, synd bara att jag inte hade kameran med!

Senare ikväll lovar jag att ladda upp bilder från Rockperry!

?

Min dag före klockan 17:00
-Vaknade i min egen säng klockan halv 8
-Jobbade från 9-14
-Flyttade tillbaka till Tölby
-Tittade på TV
-Spelade Harry Potter på play station
-Var ut och gick med hunden

Och nu sitter jag här!
Har ingen aning om vad vi ska göra ikväll! Tatti kommer antagligen snart hit, sen kommer Becca och Lycke också hit. Då ska vi slå våra "kloka" huvuden ihop och komma på något att göra ikväll!

13 år?

Fick höra på "jobbet" (vetefan vad man ska kalla det) idag att första gången de såg mej trodde de jag skulle börja sjuan i höst!? WTF!? Ser jag faktiskt ut som en 13 åring? Härregud..! Nejmen allvarligt talat kan man inte ta det så seriöst eftersom min "arbetskollega" som tyckte jag såg ut som en 13-åring är 14 år och en halvmeter lång. Och jag har ju faktiskt bröst haha! Hur många 13åringar är det som har det?

Det stör mej lite grann att någon tagit mej för en 13-åring... Undrar varför? För jag menar, sen när jag är 40 år, tror alla att jag bara är 37 istället, så praktiskt!
Men vafan,
ser jag verkligen ut som en 13åring?

Men som det heter: Åldern har ingen betydelse! (yeah,right)

haha



Tänk er att någon man inte känner frågar om hon/han får känna på dina ögonfransar, haha. Helt sjukt ju!
Ron/Rubert Grin ser ju helt vilse ut hehe. Undrar hur man själv skulle reagera haha.

Förhandsvisning


Snattade bilden av Lycke.
Som sakt så kommer det mera bilder nångång i helj!

Du säger ingenting, det säger allt

Igår hade vi match i Kokkola mot KPS, vi vann 3-4. Men det kändes som en förlust, vi spelade uselt.

Idag har jag jobbat och varit på träningar.
Sover här hemma nu inatt när Marika & co kom hem för inatt, jag och Tätsk far till Tölby imorgon igen och då bor vi där i en hel vecka!

Bilder fårn Rockperry kommer antagligen upp nångång i heljen! Men vad annat ska jag hitta på i helj? Någon som har någon idé?

Vattenkrig

..hade jag Tatti och Johan ikväll haha. Moget, jag vet. Jag startade alltihopa, men ändå blev det till sist så att Tatti och Johan dränkte varandra istället för mej ahaha.

Men nu ska jag fara och sova så att jag orkar stiga upp imorgon! Gonatt

Harry Potter

Igår kväll var jag, Tatti, Matilda och Emma och tittade på Harry Potter and the half blood prince på bio. Och den var faktiskt riktigt bra! Blev riktigt förvånad över att den var så bra, eftersom Harry Potter-filmerna inte brukar vara sådär jätte bra, men det har ändå alltid varit ett måste att se dom. Som Tatti sa "man skratta till o me påriktit".



Idag har jag plockat flyghavre. Först var det bara meningen att vi skulle jobba i ca 4 dagar, nu har det plötsligt blivit till typ 3 veckor(!). Jag sku så inte orka jobba mera! Nå, det är inte så jobbigt att plocka flyghavre som alla påstår, men det finns ju roligare jobb...

Annars har det bara gått bra här i Tölby än så länge. (Förutom dendär- lilla-duschdörren-lossnade-händelsen) Var på en ridtur idag och svetten bara rann! Just nu är Tatti och visar Johan djuren? Fast jag ser hagen härifrån och där är dom inte i alla fall. Gud vet vart dom har hamnat. hehe

18:02

Nu sitter jag här i Tölby och brottas med datamusen, den vill inte alls funkka!
Kom hit för en liten stund sedan, såg till att alla djur hade mat och så.
Nu väntar jag egentligen bara på att Tatti ska komma hit, vi måste fara och handla mat!

Heljen har "vari o fari"! Dum som jag är tänkte jag inte på att ta med kamerasladden hit, så att jag skulle ha kunnat ladda upp bilder från heljen. Men jag måste ta det nån annan dag istället! Det har varit en helt rolig helj, lite för lite sömn bara! "Inatt" (egentligen imorse) sovde jag i 3 timmar! Satt uppe hela natten med Nikke och Zizo, vi var till och med en sväng till ABC klockan 8 på morgonen haha. Annars har heljen gått ut på Rockperry! Heljen kunde ha varit bättre men nog var det kul ändå!
Vi hade ju också match i Vörå på lördagen. Halva laget borta, och hårt motstånd (Klubi 36,andra i tabellen), men ändå vann vi 5-1. Det kändes bra!

Nu ska jag först slita mej från datorn (efter att jag läst några bloggar) och ta en dusch sen tänker jag lägga mej framför TV:n och ta en liten tupplur!

Planer för heljen

Snart kommer Tatti hit! Sen kommer vell alla andra också hit? haha jag vet inte.
Men i alla fall så kommer vi att bo hela heljen här hos mej, det är ju rockperry! Tredje året i rad vi bor hemma hos mej när det är rockperry. Resten av familjen for för nån timme sedan till Helsingfors? med husvagn och är borta heeela heljen :)

Kommer högst troligen inte blogga något i helj, så jag kan ju berätta mina planer nu!
Ikväll blir det alltså att åka till Rockperry, sen är vi några? som kommer hit till mej och sover.

Imorgon har jag match i Vörå mot Klubi 36, och typ halva laget är borta så det blir ju jätte kul! Dessutom ska mina kompisar vara ensamma här så länge jag är på match, får se om huset finns nåmera när jag kommer hem! På kvällen blir det att fara till rockperry igen, och sen igen hit och sova.

På söndag kommer vi knappt att ha sovit ett blund!
Och sen åker jag och Tatti till Tölby, vi kommer att bo där i ca. 2 veckor!

Dagens låtar

Dagen till ära lägger jag upp två låtar!




Guttagubban

Lagbilderna från pass hiid har blivit uppladdade!
Och här är "vårt" lag:

Guttagubban
hett vi!

Vet ni vad det är för dag imorgon?

Jo, det är fredag! Och det betyder Rockperry!
Och titta bara vad de har lovat för väder!


Det regnar lite på fredag dag, men vi kommer ändå att fara först på kvällen till stan så det gör absolut ingenting!

jobb+träning

Gårdagen gick ut på precis samma saker som idag, först jobbet sedan träningar. Jag tycker att vi faktiskt har haft riktigt bra träningar denhär veckan! Känns inte som om jag i onödan kört about 40 km i tre dagar denhär veckan...


Måndag hela veckan

Imorse vaknade jag upp i Solf hos Becca efter en lyckad kväll hos Becca och vid fotbollsplan i Solf.


Igår hemma före Beccas. Och jag hade håret i en "Hästsvans" (snarare tofs), yeah det växer!


Vi hade en riktig tjejkväll






Vi blandade en supergod drink åt Jannika. Den bestod av ägg, rödvin, gin, sill, vatten och kankse något annat gött också?


Den luktade jätte gott också :)
Det var nog bara Jannika som vågade smaka på den!








Becca tyckte vi skulle fara och spela fotboll, så då for vi och spelade fotoboll!

Gick och sova alldeles för sent för nu är jag helt slut!
 

Imorgon ska jag till fammo och jobba. Som tur behöver jag stiga upp först 9! Men nu ska jag och titta på Skins!

Beat it



Grymt häftigt!

Bilder från evigheter sedan

Bilder från midsommaren, som vi spenderade i tält på storsand!


























så såg det ut sedan på morgonen när alla hade vaknat

HÄR finns det mera bilder från midsommaren!

Wohoo

Nu mittiallt funkkar det att ladda upp bilder! Så nu laddar jag upp alla bilder jag försökt ladda upp!


Bild på mej och Lycke från midsommaren då vi var i storsand!


Midsommarlördagen i Åminne


Såhär såg min header ut från början, men måste använda mej av ett annat program sedan


Här är huset i Tölby, där jag och Tatti kommer att spendera två veckor! Och det är först nu på fredag som vi far dit, jag hade missuppfattat helt!


Bild från pass hiid, som jag snattade av Lycke

That was pretty much it, men nu tänkte jag ta och passa på och ladda upp bilder från midsommaren, (som var för tre veckor sedan, remeber?) man vet aldrig ifall det går att ladda upp bilder nåmera imorgon!

Endless love song

Min helg har varit riktigt bra! En mix av allting haha.

I fredags jobbade jag sista dagen på ScandiNet, inge mer sälnät! Sen på kvällen kom Tätsk hit efter att hon hyrt tre filmer från makuuni, kvällen spenderade vi alltså framför TV:n.
Igår, Lördag var vi alla brudar hos Jannika. Kul att se alla, det är alldeles för sällan vi alla är samlade på ett och samma ställe! Sen åkte jag till Vörå på Vörådagan, och jag hade riktigt kul!
Imorse vaknade jag upp hos morbror sen åkte jag till Jannika, där det var massor av "eftersnack" hehe. Sen blev det en jobbigjobbig träning! Vad tänker de med, det är ju för fan söndag?

Nu resten av kvällen tänker jag spendera tiden framför datorn, läsa bloggar!

Milow


High five

Idag har jag jobbat från halv 9 på morgonen till halv 9 på kvällen. Finns inte så mycket annat att säga om min dag...

Men igår däremot hade vi hemmamatch mot GBK, och gud alla var arg/besvikna efteråt. Hanne funderade t.o.m allvarligt på att bli rasist haha!
Alltså vi förlorade med 3-2 p.g.a av att domaren gav motståndarna en straff i sista minuten som inte borde ha blivit straff, dels för att negern (sorry Lycke!) föll utanför straffområdet och dels för att hon inte blev "kapad".
Nåjaa det hjälper inte att hålla på att klaga och källa! Men konstigt nog känns det ändå mycket bättre :)

Imorgon jobbar jag sista dagen på Scandi Net, skööne! Får se vad vi hittar på att göra imorgon kväll!

hjälp?

Skrev just till blogg.se om hjälp när det inte går att ladda upp bilder. Fick ett svar tillbaka! Det är bara det att jag inte riktigt fattar vad det är jag ska göra, haha. Måste ta det en annan gång, för nu ska jag byta om och sedan kör mor mej på träningar!

17:15

Slutade jobbet tidigare idag för att min morbror (min chef) skulle och golfa.
Jag kommer att jobba hela denhär veckan, men nästa vecka tror jag att jag inte behöver jobba.

Jag och Tätsk kommer förresten att bo i Tölby från och med fredag eller lördag! Vi kommer bo där i två(!) veckor. Så om ni råkar ha vägarna  förbi (vilket ni högst troligen inte kommer att ha) är det bara att komma och knacka på dörren!

Igår var jag och spelade fotboll i Kvevlax, pass hiid. Spelade med Vörå hembageri, och det gick som det gick. Men roligt var det i alla fall!

Ikväll blir det träningar och sen ännu senare Lipstick jungle!

Here we go

Nu far jag till Vörå, seeya!

Ny design

Vad tycker ni?
Blev själv riktigt nöjd! Lite dyster kanske, men whatever!

Dagens

Humör: jag-orkar-inte-göra-något-humör
Plus: Det är lördag, wihii
Minus: MÅSTE motionera
Kläder: pyjamas

Frisyr: suck..
Hur är ditt liv: bara bra
Planer: har inga planer för dagen ännu!
Drog: musiiiiik!
Måste: MOTIONERA
Saknad: Iso-Poju :)
Önskan: skratta så att jag inte kan andas
Ser fram emot: pass hiid imorogn
Person: Jason Lewis
Parfym: nasturligt svett
Älskling: Scoop
Bästa vän: Scoop
Läxor: nadaaa, sommar!
Kram: -
Snyggaste: Fernando Torres, lätt
Låt: Things that remind me of you
Bästa: Lördag, helt enkelt

 


Things that remind me of you


Cheer 'til you're horse!

Över en vecka sedan jag skrev ett inlägg. Och jag kan bara säga att jag har inte gjort annat än jobbat. Jag har knappt hunnit sova. Jag har jobbat i Nykaleby på Scandi Net, och för att det är så långt dit har jag fått stiga upp klockan 5 varje morgon.  Inatt har jag sovit i välförtjänta 12 timmar!

Idag har jag redan hunnti stortjuta, tittade på en barnfilm(!) och tårarna bara rann, Racing stripes är inte helst någon sorglig film haha.

Vad är det för fel på denhär bloggen!? Det går inte att ladda upp bilder!

RSS 2.0