köttfärs

Idag var jag i skolan från halv 11 till 12. Hade en lektion spanksa och en lektion matte, sedan var skoldagen över! Helt skön dag..
Så vi åkte med Tätsk till stan och åt nudlar. Sedan träffade vi Lycke snabbt och åt troligen årets sista glass på torget. Tatti anmälde sej till bilskolan idag också. Tänk vad tiden går snabbt! Inte är det någon lång tid sedan vi började ettan.. Tatti har blivit stor! Nåjaa i alla fall efter det for vi till Övis för att träffa någon lärare. Vi ska gå religion 4 som distanskurs, så vi gick igenom hur allting funkkar osv. Jävlar det blir mycket jobb i den kursen! Måste skriva ett essäsvar en gång i veckan och sedan skicka det till läraren.. Förstår inte hur jag ska ha tid med det..


Tatti en par år sedan :)

Jag vet att det bara är tisdag och att det är 4 dagar kvar, men var fan ska vi spendera villavslutningen? Alla föräldrar åker till villorna, och då lämnar ingen villa över till oss. Känner på mej att vi inte kommer ha någonstans att fara på lördagskvällen så till sist lämnar alla hemma.. Haha, nejdå! Nånting hittar vi alltid på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0